Inget är som väntans tider

Det är torsdag honeys…..En vecka sedan jag var hos Il Doctore och sisådär just nu säkert dags att få ta del av provsvar och analys. Läkaren Ana sa att hon skulle höra av sig i slutet på denna vecka, vilket i mitt stilla sinne är torsdag eller fredag. Herregud som jag hoppas att hon ska mena just idag torsdag som slutet av veckan. Inget är verkligen som väntans tider, inte sant?

073Jag lovade mig själv att inte bli helt paralyserad i en veckas tid och jag tycker nog att jag får lov att säga att jag har kunnat vara mitt löfte troget. Det är ju egentligen föga upplyftande att grotta ner sig och egentligen vet man ju förnuftsmässigt att man inte kan påverka något, men ändå ack så svårt……

Det är helt självklart att jag låtit tankar fladdra fritt tidiga mornar när jag lyssnar på familjens snusande, på promenaden med Milou och sena kvällar innan sömnen smyger sig på. Jag tror att jag snart har tänkt igenom alla olika scenarier jag kan komma på, kopplat till olika sjukdomar, olika undersökningar, hur jag ska reagera och agera. Jag veeeet….ganska skruvat, men det är ändå så Rektorskan är. Jag bejakar det och tänker att det är viktigt för mig att ha skapat mig någon typ av handlingsberedskap helt enkelt.

054Vi fyller dagarna mestadels med sol och bad – en alldeles perfekt kombo när det är sommarlov tycker jag. Vi tar cykelutflykter och njuter av att inte ha något bokat what so ever. Handlar när vi måste, käkar det vi känner för, träffar vänner och varvar det med slapp på hemmaplan. No stress helt enkelt!

063Nu har vi faktiskt haft besök av regn och moln i några dagar (inne på dag 3 nu), men luften håller ändå sina hyggliga 25 grader minst varför det är riktigt njutbart ändå. Dock blir i alla fall inte jag liggande på altanen i solläge, vilket innebär att jag har hunnit städa litegrand, tvätta och stryka samt katalogisera foton på FB. Det är viktigt att hålla sig flytande som ni vet……

Håll tummarna för samtal från läkare och positiva provsvar. Kram Rektorskan

2 thoughts on “Inget är som väntans tider

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *