När medicin verkar…..

…..då blir man allt glad och tacksam alltså. Även om just medicinintag inte tillhör Rektorskans paradgren direkt och det är inget jag speciellt ofta har varit tvungen att praktiserar tack och lov. Men att på några dagar gå från diverse olika fysiska symptom som mer eller mindre däckat mig till att nu börjar närma mig ett bättre mående…..det är fasen magi alltså. Det är verkligen sant att den sjuke endast har en önskan.

019Gruvande mig mer än lovligt igårkväll och under natten kring hur jag skulle klara av att genomföra det där helicobaktertestet här hemma idag, men många lyckliga omständigheter hjälpte mig på traven. Vaknade tidigt. Var först kissnödig och kunde rodda den biten. Slumrade en stund till och sedan behövde jag göra nummer 2. Fy farao så läskigt att försöka fånga upp det där för analys…..dolda kameran hade fått sig ett gott skratt kan jag meddela. Men men…..Jag kan stolt säga att jag fixade det. Hjälp mig nu genom tumhållning för bra resultat nästa vecka. Sladdade in till vårdcentralen straxt före halv nio, handlade sedan nybakade frallor och nypressad juice bästa lokala butiken och for hem för gofrulle. Puh!

Idag fick vi minsann regnbesök här på Näset. Två rejäla åskskurar och 15 mm är mer än på väldigt länge. Och gissa om vi var nöjda med att veden hamnat på plats i vedboden – så sent som igårkväll fixades det allra sista. Tajming is everything….

052Vi tog en snabbtur till fiskhamnen och köpte oss varsin überfräsch räkmacka till kvällen. Efter att bästisMaria vittjat jobbposten och vi behövde ta några saker till diskussion så träffades vi i deras altanlounge framåt kvällen. Solen hade åter trätt fram på himlen och det blev en supermysig stund. Även för hon som fick agera chaufför.

Nu har vi ätit gott och även chauffören har tagit sig en öl. En liten weekend nästa vecka är bokad och en ny bok ropar på mig från sängbordet. Dags att njuta fredagskväll mina vänner.

Kram från Rektorskan

 

3 thoughts on “När medicin verkar…..

  1. Energy flows where atención flows ( and results shows)
    Ibland har man flyt både på A och B😉 håller alla tummar och är glad att medicin faktiskt är dundermirakel! Stor kram o gott tillfrisknande !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *