Den skära torsdagen

Det var minsann nästan så att jag misströstade för en stund eller två…..Upploppet mot påskhelg och det efterföljande påsklovet har varit minst sagt intensivt och ganska tärande, det måste tillstås. Och att sedan vädret bjudit på minusgrader, nordanvind och snöbyar kan väl heller inte direkt påstås förgylla tillvaron. Men men…..det där är ju saker man sällan eller aldrig kan rå på så…..

033

Men från nu titulerar jag mig påsklovsfirare. Efter en jobbedag fylld av möten och to-dos, helghandling och hemhämtning av vovve från finaste svärisarna drog vi ut till lille papsen. Lite fika, lite hjälp med städ och disk och vika tvätt och så matlämning förstås. Och så fick han nybakade muffinsar av min svärmor. Fruktansvärt oväder på hemväg och Gabbes träning visade sig snart vara inställd. Ljuvligt glada miner förstås….snark!

PåskkärringarNu sprakar brasorna skönt här i huset, vinden viner kring knuten och snön vräker ner. TB är hemkommen, maten upplockad och tvättmaskinen snurrar. Nu ska här preppas Moules Marines med lite nybakade Ciabatta, delis och nypillede reijer till kvällsmat. Jag passar på att önska God Jul…..eller hrm…..Glad Påsk till er alla med en bild på Skolledningen på #världensbästaskola #svettpärlan.

Puss o Kram

3 thoughts on “Den skära torsdagen

  1. Glad Påsk fina Mia 😍
    Vi tänker inte fira påsk i år, i stället far vi ut på resa hela familjen. Dock till tre olika ställen. Vet inte om jag sa att jag och mannen drar till London. Självklart ska vi se en fotbollsmatch, jag kom på i dag att jag inte ens vet vilka lag vi ska se… 🤪😂 Amanda åker till Venedig med kärleken och Alexandra åker till Bali några veckor. Jag får erkänna att jag är aningens avundsjuk på värmen. London har inget höjdarvöder denna helgen ser det ut som.
    Stor kram, och njut av ledighet. // J

    • Oj vad tjatig jag är….. såg att jga hade skrivit till dig innan om våra påskplaner. Börjar bli gammal o senil ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *