Har inte gett upp…..

…..bloggeriet, men gosh nu snurrar det snabbt här i Happyvardag. En fortsatt sjukperiod med influensan, några långtidssjukskrivningar och en ansenlig mängd projekt på jobbet tillsammans med en riktigt sjuk liten paps och en fotbollssäsong som nu är i full gång för Gabbe…..Yes, varken rastlös eller tyngd av overksamhet är Rektorskan, om man säger så. Vi skriver redan lillördag och idag fnyker snön här igen. Gårdagens vårkänslor känns återigen väldigt avlägsna. Suck……

006För Rektorskan består nu tillvaron av att undervisa på deltid samt att vara mattant över lunchen för våra små juveler, vilket i sin tur innebär att somligt skolarbete helt sonika måste göras på hemmaplan på kvällar och helger. Denna lillördag är inget undantag. Med brasan sprakandes och vinterstudion på skall jag nu skriva agenda för nästa p-möte, dokumentera lite samtal genomförda under dagen, förbereda ett nytt dokument och renskriva ett annat. Däremellan ska förlusta mig lite med tvätten och middagspreppen. Idag vankas det wökade nyttisar med grillade kycklingklubbor. Sen somnar jag nog ovaggad gissar jag….

På återhörande folket. Kram Rektorskan

2 thoughts on “Har inte gett upp…..

  1. Så tradigt idag när det började snöa. Vi får ge oss ut och göra ett gemensamt vårskrik !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *