Details

It´s all about the details. Always! Jag vet inte hur det är med er men detaljer folket, detaljer är något rektorskan verkligen är svag för.

037Som att öppna ett efterlängtat paket från skönaste Massimo Dutti och bara insupa hur väl inslaget det är. Vackert papper. Med prints. Och en käck liten klisterlapp med ett M. Så fantastiskt snyggt! Kanske inte avgörande för somliga, men för mig…..Absolut!

030Helheter är underbart. Men detaljer som perfekt harmonierar för att skapa en helhet, eller som möjligen helt random sticker ut för att bekräfta den där helheten……de detaljerna är guld värda. Som entrén på The Winery i Solna denna jul. Perfetto!

001Eller som hemma hos min bestie Maria. Underbar detaljhylla i deras hem! Sådant som verkligen är pricken över i:et för rektorskan.

005

Hemma i Happyvardag. Jepp, färgmatchning är superviktigt. Eller också måste det vara något helt iögonfallande som inte alls passar in egentligen. Annars funkar det inte alls. Inte för mig alltså. Och ja, väldigt mycket är förstås blått och i marint tema – det är liksom en livslång kärlek för mig.

008Lika mycket som jag älskar att jula mitt hus i slutet på november, lika härligt är det att skicka tillbaka julsakerna i garaget i januari. Att sedan samla alla andra lampor och pryttlar på ett ställe och sedan nogsamt placera ut dem på nytt är bara så himla underbart mysigt. Varenda år säger jag samma sak: Det blev minsann bättre än förut. Hihihihi, i år lyckades jag ju köpa 4 nya lampor så det blev till att flytta runt punktbelysningen en del. Som här på drinkvagnen exempelvis. Lagom mjukgult sken. me like!

007

Ljusslingor placerades ut på nya ställen och vips blev det så mycket mysigare i januarimörkret.

004Och så en älskad ET (som tyvärr ömsat skinn genom åren) med underbara doftpinnar.

019Det är inte alltid de där detaljerna gör sig så där fruktansvärt bra på bild egentligen, men jisses som jag älskar mina nya fönsterlampor (Flowerpotkopior).

Två hysteriska jobbveckor har fått starta detta läsår. Massor att göra på jobbet, en ansenlig mängd möten och sedan mitt privata liv och leverne på det. Puh! Av just den anledningen påbjöds det en hyperlugn helg på hemmaplan med absolut ingenting bestämt, förutom Gabbes träning söndag kl 18. Sååååå skönt! Hem till pappa fredag eftermiddag för lite mys och när jag kom hem till Näset möttes jag av en underbar doft.

007Maken hade satt till en ljuvligt cognacsdoftande hummersoppa, brasorna sprakade och det rådde allmänt lugn. Det blev en skön kväll med Cava, hummersoppa och en massa goda delis. Otroligt viktiga detaljer.

009

Vaknade upp till ett vinterlandskap och tog en easy morgon. In till byn för lite fix och sedan sladdade vi hem fortare än kvickt. Bära in ved och plocka upp, sedan tog mami en rejäl promenad. TB kom hem på snabbvisit lagom till dagens begivenhet, nämligen Allmänna Träningsmatchpremiären för AIK. Brasmys, catchupsnack och så lite tillsammansmiddag. Det är inte klokt vad lyckligt lottad man är……

Kram Rektorskan

4 thoughts on “Details

  1. Nog har vi vinter alltid… Men det ska visst ändras i mitten av veckan. Skönt eftersom man alltid är i beredskapsläge här… Jag har pausat mitt eget liv, så mycket jag kan för att verkligen kunna finnas till hands så dag kan läggas till dag, vecka till vecka i åtminstone 3-4 veckor framåt. Allt som allt handlar det max om två månader och det är det helt klart värt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *