När man hänger på låset….

…..för att man redan dag 2, av årets 365 möjliga, avser att infria sitt nyårslöfte. Det är engagemang det. Avger man nyårslöften så måste man ta det på allvar, inte sant? Annars är det bättre att låta bli att lova saker. Just därför är jag extra stolt över det faktum att jag satte alarmet, lät bli att snooza och for iväg i ottan denna första tisdag 2018.

036Under normala omständigheter avger Rektorskan sällan nyårslöften. Det blir så kravfyllt och så otroligt destruktivt om man liksom känner att man inte riktigt når hela vägen fram, men det nyårslöfte som av Veckorevyn blev lagt i min mun kändes så rätt på något sätt. Ja, för att vara helt ärlig, det kändes uppnåbart helt enkelt.

Så jag slog till. Gjorde slag i saken. Rekade marknaden och drog iväg i ottan, hängde på låset och fick mina snyggelisnyggsnygga svarta retrolampor samt ett svart skinn med hem. Skulle sedan bara svänga förbi Maxi och köpa frullefrallor och dra på trissor, men där bara stod mina älsklingslampfavvisar på reabordet. Som jag funderat kring dessa hela hösten, men hela tiden valt att avvakta. Även denna arla morgonstund drabbades jag av lite tvivel, men så påminde jag mig om mitt nyårslöfte och vips hade även dessa två fått följa med hem. Dessutom till halva reapriset. Whoop whoop!

039Några dagar före utsatt nyårslöftesdatum var finaste Cilla och jag på en liten shoppingtur innan kidsens fotbollsturnering. Och Rektorskan är minsann inte den som är den. Hon behöver inga långa stunder på sig, utan smider medan järnet är stekhett so to speak. Hittade snabbt en BYoungtröja som jag kikat på innan samt en svart klänning med sköna detaljer från Vila. Båda två för en spottstyve av ordinarie pris. Såååå nöjd!

007

Nyårslöftet? Sa jag inte det? Ja, att ”lära mig shoppa” förstås. Kan vara det bästa nyårslöftet ever. Och Rektorskan tar det på allvar. For sure! Hur går det för er andra, med era löften alltså?

Annars har det varit en leasure tisdag här på Näset. TB packade bilen och for hem till Kalmar straxt efter frullen. Christmasvacay är over och back to school som gäller för honom. Vi har fått rå om honom i nästan 12 dagar, så himla mysigt, men nu längtade han hem till sitt. Rektorskan påbörjade lite lightstädning och sedan tog hon med sig lille papsen på shoppingrunda. Han skulle promt ha nya danseskor till festen nästa vecka. Underbaring! Tänk att han fyller 90 år i maj.

Nu har Gabbe och boysen tränat och mami tog en power walk under tiden. Hämtmat på BK på hemvägen och sedan en skön dusch. Brasorna sprakar, TVfotbollen brusar och vi har flutit ut i lite slapp här och var. Rektorskan njuter av sista kvällen med granen och maken, ja maken han bokade visst precis en weekendstay i Stockholm. Yup, fler tillfällen att infria nyårslöften. Jippie…..

Kram från Rektorskan

4 thoughts on “När man hänger på låset….

  1. Eftersom jag fick Aldrig vara snäll som nyårslöfte så måste jag erkänna att det blir svårt att infria…. det sket sig direkt kan jag meddela 😉 Men granen får stå några dagar till hos oss.
    Jag är så fascinerad av din lilla papps, å nu behövde han nya danseskor. Underbart!
    Kram J

  2. Nu får vi se om jag kan kommentera här. Fick skaffa wp-konto för att kunna kommenera hos en som bloggar stängt. Nu måste andra godkänna mig och det kan ju ta sin lilla tid.
    Jag skulle bli snål, enligt samma nyårslöfteslista, så jag håller mig hemma 😉 Så jag har också lyckats hittills!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *