Hemester

Jepp, det blev en annorlunda sommar minsann. Vi bestämde oss ganska snabbt efter förra sommarens Floridavistelse att det skulle bli en sommar på hemmaplan 2017 och det skulle visa sig bli lite tudelat. Känslan av att få många veckor, ännu flera dagar och massor av timmar att bara hänga på hemmaplan, göra dagsutflykter och lite mer live by the day har hela tiden känts som ett riktigt bra val och en skön inriktning.

035Mitt stora mål för sommaren var att skapa balans, må bra och våga vara allt mer i nuet. Valet att inte blogga var därför ganska självklart ur denna aspekt, att inte boka in en massa resor och aktiviteter likaså. Jag kände mig verkligen så taggad för att bara fånga tillfällen på uppstuds och bara våga vara.

227Helt ärligt måste jag skryta och säga att jag har lyckats riktigt jäkla bra alltså. Vi har haft oceaner av tillsammanstid, kontrollfreaksgeneralen har bara loggat ut och planeringschefen valde att avgå. Jag har levt här och nu, känt mig riktigt wild&crazy, skrattat massor och njutit av diverse olika möjligheter till påfyllnad. Trots ett stoooort fönsterbyte och ombyggnation på jobbet, en liten mams i successiv försämring och en stor son på utflytt.

175Vi har levt fotbollsliv, golfliv, badliv och lite semesterfirardito. Våra dagsutflykter har tagit oss till älsklingsställen inom en radie av 10 mil, vi har njutit av restaurangmat, iskall dryck i goda vänners lag och bara lite, lite shopping. Makens 50-årsdag firades såklart i vårt älskade Solna och vi fick en AIK-upplevelse vi sent ska glömma. Eftersom vi inte kunde parera in en match, fick vi stiga upp mitt i natten för att hinna till Karlberg till fm-träningen. Helt uppenbart frågade jag rätt person om parkeringsmöjligheter, ty då jag snabbt drog vår berättelse om avresa 05, Gabbes önskan om att möta sina idoler, makens 50-årsdag så ja……det var då AIK Familjen än en gång visade sig från sin bästa sida. Vi fick parkering, fika, se idolerna vandra ner mot träning, specialguidning av Karlbergs innersta gömmor, samtal med ledare och spelare, kolla träning och sedan en fotosession med Gabbes idoler.

180Sist ut var en kvalitetsstund med Gabbes absolut största idol alla kategorier. Killen på bild ovan. Amin Affane. 23 år gammal från Angered, via Chelsea (ja, det är förlåtet) till laget i vårt hjärta. En otroligt ödmjuk och coolt tillbakadragen spelare. En kille som jag är helt övertygad om kommer att bli otroligt tongivande för sitt lag. Han snackade med Gabbe, fotades och frågade sedan om Gabbe ville ha ett par skor. What? Gabbe liksom bara, eh ja tack absolut. Affane gick in och återvände efter en god stund med såväl sin matchtröja som ett par av sina skor signade i guldish. Han fortsatte sedan prata med Gabbe, ge lite tips och råd, fråga saker och gav honom en stor kram. For real, mammahjärtat höll på att svämma över. Vilken lyckodag alltså……

009På hela taget en fantastisk skön hemester. Jag har spenderat sommaren i shorts, tischa, kjol, linne, klänning och baddräkt (jepp, jag är gammal nu och visar mig icke i bikini), då temperaturen har varit helt ok. Dock måste jag tillstå att det har varit alldeles för lite sol, riktigt svettig värme, strand och kylväskemat för min önskan. Nästa sommar, då jäsingens…….Då blir det ryssvärme för hela slanten, eller vad tror ni? Man skulle ju kunna förvänta sig mer av växthuseffekten eller?

Kram Mia

6 thoughts on “Hemester

  1. Funderar också på baddräkt faktiskt… Fina bilder, ni verkar ha haft det bra. Ni kunde ju tagit en tur ner till oss också! Vi har haft helt okej väder tycker jag!

  2. Härlig sommar ni har haft! Och visst ska man inte underskatta en semester i hemmiljö med omgivning. Vi hade planerat detsamma, i kombo med garagemålning. Men efterhand som dagarna gick och vädret var allt annat än sommarkul så fick vi ”panik” och beställde en sista minuten till Zakynthos. Det var det bästa vi kunde göra, med bara tre veckor semester för maken så hade vi inte tid att vänta in ev badväder på hemmaplan… så vi blev till slut nöjda med vår semester. Och garaget blev färdigmålat!
    Kramar om J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *