Trevande försök

Kom på mig själv med att nästan hålla andan. När jag satt med ”peken” på logga in alltså. Förra inlägget skrevs den 17 juni och med klart budskap om att det var dags för en paus och jag har knappt kikat in på min sida sedan dess. Och det har känts helt ok faktiskt. En paus utan klart slut so to speak. En paus som möjligtvis skulle kunna vara permanent. En paus för att jag kände mig dränerad på något konstigt sätt.

005Jag har haft en finfin sommar på många sätt. På något sätt lade jag blogglivet åt sidan, så även bloggpromenader hos andra sköningar. Det har funnits dagar då jag har kommit på mig själv tänka: ”det där ska jag skriva om på bloggen” men helt ärligt har jag haft det ganska leasure utan den. På senare tid har jag känt skrivklådan göra sig påmind. Jag är en skrivande människa. Jag självmedicinerar med terapeutiskt skrivande, det är en brutal sanning. Jag saknar att klä mina tankar i ord och att sedan kunna återvända till dem om och om igen.

193Så here I am. Rektorskan! Jag har verkligen ingen aning om det här blir en egenföreteelse eller om jag är tillbaka för att stanna. Jag vet bara att det har hänt så fruktansvärt mycket livsomvälvande i mitt liv och att jag behöver bearbeta det någonstans. Känner du för att hänga med på min resa genom Happyvardag igen så är du varmt välkommen. Kanske blir det en tillbakablick på en härlig hemester eller också blir det en brutal djupdykning där jag står och går.

På återhörande! Kram Mia

16 thoughts on “Trevande försök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *