Suck…..vad är väl en bal på slottet?

Nä, det höll förstås inte. Jag visste det egentligen redan igårkväll, men hoppet är som bekant det sista som överger en. Beslutet togs innan uppstigning imorse. Då medan jag låg blickstilla kvar i sängen och knappt vågade känna efter. Då när jag för en sekund vimsade iväg i fantasin och kände mig stark och redo och helt utan alla tendenser till magtrassel. Då medan jag fortfarande hoppades. Innan jag visste ordet av satte torktumlaren igång och jag svingade mig ur sängen och drog till badrummet. På väldigt darriga ben kan tilläggas. Satt där och huttrade, kände ståpälsen ta över hela min kropp och slängde ett getöga mot spegeln. Vilken chock….såg ut som det vrak jag kände mig. Ytterst orättvist!

016Så det där examensfirandet av min vackra guddotter i Kalmar blev det alltså inget av. Tyvärr! Men det var aldrig ens möjligt att överväga att åka 9 mil  – eller jo, de 9 milen dit hade gått finfint om jag sett till att inte äta och dricka innan, men att sedan ta sig hem hade blivit en sann utmaning. Får helt enkelt nöja mig med att fira henne nästa vecka då.

Här hemma blev det fredagstupplur på sofflocket under eftermiddagen och sedan en fredagskväll med myskostym och raggisar i Lassesoffan och så den härliga kulinariska höjdpunkten, nämligen rostad macka med coca cola. Så förbannat trött på det där nu (blir ju rätt enformigt sådär nu efter 4 dagar. Puh!

Mia Barks foto.Nattar snart kudden och slutar aldrig hoppas på det där nattliga miraklet. Måtte jga få vara pigg och frisk imon.

Kram Mia

One thought on “Suck…..vad är väl en bal på slottet?

 1. Anade att du blev hemma raring…>3
  MEN, det var ju ett oerhört klokt beslut hur eller hur.
  Jag vet hur trist det är att behöva ställa in pga av trasslande hälsa så jag lider med dig.
  MEN hälsan måste alltid komma först och dessutom MÅSTE vi vuxna föregå med gott exempel och visa för våra ungdomar att det är inte ”tufft och strongt” att bita ihop och gå iväg, trots att man mår S.K.I.T.
  När man är sjuk blir man hemma.
  Så jag ber en stilla bön till nån som hör att du nu får må bättre idag och att din mage lugnar ner sig.
  Många varma kramar Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *