Teasers

Men hej folket, vad sägs om denna helt fantastiska försommarhelg (vilken lätt skulle kunna förväxlas med vilken högsommardito som helst)? Är det inte den bästa av teasers så säg? Snälla, snälla, snälla säg att det är såhär vi ska ha det nu fram till slutet på september. En lång, het sommar med ljuvligt lata dagar fyllda av sol och bad och massor av spontana happenings. Rektorskan är er än redo, är ni?

028Vaknade väldigt tidigt (eftersom jag somnade innan midnatt. Rektorskan sover aldrig mer än 6h. Det är sen gammalt), låg kvar och läste facklitteratur om betyg och bedömning en god stund innan jag tassade ur sängen och i träningskläder. Milou och jag vandrade genom skogen och längs med havet, badade fötterna och morgonmediterade på bryggan. Stilla, ljumt och med fantastisk fågelsång. När åldermannen var trött i steget lämnades han av hemma och rektorskan fortsatte rundan med musik i lurarna. Underbar start på dagen!

009

 

Den här bilden skulle inte alls med här, men är helt omöjlig att få bort….sorry! Vackra boys i vilket fall. Trevliga är de med.

034En husstädning och en dusch senare var rektorskan redo för en helt ljuvlig långfrulle. I min ensamhet. Gabbe chillade, TB spelade juniorserien i golf i Ystad och maken var på golfbanan nästgårds. Straxt efter lunch var plötsligt molnen som bortblåsta och solen sken återigen. Altanen preppades, bikinin plockades fram och solstolen hägrade. Tillsammans med en perfekt saftig persika.

035Lite fix av mor och fars månatliga ekonomi, besök hos dem med obligatorisk fika samt hämtning av stor son innan det var dags för drink med tilltugg i kvällssolen. Söndagsmiddagen blev förstås grillat med kalla såser, krispig sallad och havssaltad ugnspotatis. Nu är kvällspromenaden längs med havet genomförd, solen har gått ner och det är fortfarande ljumt i luften. Snälla, snälla låt det bli den längsta av somrar……

Kram Mia

4 thoughts on “Teasers

  1. Jag som inte tror på Gud eller nåt annat ber så mycket jag bara orkar om att det ska bli en varm och väderfin sommar nu, det KAN bara inte bli tre (i alla fall på västkusten) dåliga somrar på raken. Det bara måste bli en fin sommar i år. Jag orkar inget annat… helst eftersom vi inte har planerat nån resa under semestern utan bara tänker hänga hemma och ta bilen och dra ut på lite road trip. Vi får väl leta efter solen annars 😉
    Kram J

    • Hoppas också på en kanonsommar. Vi ska ju också bara vara hemma och lite småutflykter. Det vore underbart med fint sommarväder. Hela sommaren. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *