Friyay!

Äntligen! Det blev minsann fredag denna vecka också. Och kanske egentligen inte just äntligen för att veckan varit en tung historia att ta sig igenom, utan mer äntligen därför att solen äntligen skiner igen. Förra helgens übersköna väder gav mersmak och så kastades vi tillbaka till nattfrost, dagsregn och stormvindar i en hast så snart jobbeveckan tog fart. Det är minsann helt uppenbart att det inte bara är april som är nyckfull. HAR JAG MÄRKT! Inte ok någonstans faktiskt. Men idag vaknade man till sol igen och med temperaturer som överstiger 10 i alla fall. Lovely!

Mia Barks foto.Jag skuttade i fredagsstassen, som idag bestod av prickiga klänningen från Åhlens, nya långkoftan från House of Lola och läckra lackisklackisar från Zara. Dresscode black. Förstås!  Svart är mitt hjärta, svart är mitt klädval. AIK Stilen, förstås. För er som inte har hälsat på mig IRL så kan jag meddela att vi naturligtvis också bor i ett svart hus också.

Inledde denna fredag med frukostmöte med Företagarrådet och Svenskt Näringsliv kring Reepalus miserabla välfärdsutredning och fortsatte sedan med lightfredagsjobb (funkar när man har jobbat undan som en tok veckans andra fyra dagar), helghandling och tidiga hemgången 14.10. Underbart!

016Nu har myskostymen åkt på, snabeldraken rastats, handlingen plockats in och aktivitetsnivån sänkts betydligt. Maken och TB teknikdrillar på golfbanans övningsområde inför helgens tävling på Skandia Tour för TB, Gabbe (som igår såg till att bli son nummer två i familjen med spräckt ögonbryn) vilar ut efter en skoldag och rektorskan bara njuter. Helgen bjuder på intensiv fotbollslördag, annars ingenting planerat. Det känns som en ynnerst. Efter en ljuvlig lunch beståendes av stekt fläsk med löksås, skall det serveras hash brown med delis, pestogratinerade musslor, yucatanbröd och en skön ostbricka. Precis lagom avancerat.

Mia Barks foto.Happy Friyay på er folket! Hoppas solen stannar kvar, temperaturen höjs, vinden mojnar och lugnet får fortsätta lägra sig.

Kram från Rektorskan

2 thoughts on “Friyay!

  1. Men aaaaaaaaj… Stackare där! Hoppas det känns liiite bättre idag <3
    Mia… Tack för alla dina klokskaper och din fantastiska ödmjukhet och generositet.
    Du är som en aldrig sinande pepptalk. Tack, verkligen ur djupet av mitt hjärta för att du engagerar dig och bryr dig.
    Ha en vacker helg!
    Varma kramar Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *