Easter Day

En påskdag bland alla andra påskdagar genom åren. Somliga har firats traditionsenligt (vems tradition undrar jag så här i efterhand?) och andra på andra sidan Atlanten i vårt älskade Florida. Det är nu år 3 då vi är i ett  minst lika älskat Solna för att följa laget i vårt hjärta.

2017-04-16 08.02.16Vaknade till detta på Näset. Den 16/4. What? Vackert, men ändå…..Packningen stod redo och efter frulle och hemmatrix hoppade vi i bilen och höll tummarna för ok väglag. Redan innan vi nått Bröms var snön ett minne blott och solen sken vackert från en klarblå himmel. Pitstopp Tindered och BK Nyköping, sedan nådde vi Solna straxt vid 15. Maken som kört tog en powernap lagom till Formel 1 på Ipaden, medan Gabbe och jag svidade om för ett ljuvligt bad.

2017-04-16 15.54.421 plusgrad och en hotfullt mörk himmel, men en solstrimma ingjöt mod. Vi dök i (ser ni svallvågen från rektorskan), hade simtävling, gjorde kullerbyttor och volter, stod på händer och höll på att frysa hårrötterna av oss. Plötsligen dansade disktrasesnöflingor ner över oss och vinden ven runt öronen. Men badade, det gjorde vi….

2017-04-16 18.59.54Kvällen har spenderats på Mall of Scandinavia med god pizze på Vapiano, ett glas iskallt vitt (passar ju fint efter bad och snö) och så en sväng till den franska bistron för lite kaffe. Nu har vi kraschat på hotellrummet och lär väl somna snart kan jag tro. Imorgon vankas det hett derby……

Påskpussen kommer här….

9 thoughts on “Easter Day

 1. Här har också snöat till och från, men som tur var inget som blivit liggandes kvar.
  Vi intar The Winery Hotel på lördag, tillsammans med goda vänner, ska bli så trevligt!
  Tack rara du för orden om vårt sovrum!
  Kul att kunna inspirera! =)
  Kram/Maria

 2. Hur gick det för er att köra hem i går kväll/natt vännen?? Tänkte på er, hade jag kunnat hade jag lånat ut bilen…vi har ju vinterdäck på tills torsdag… tyvärr bor vi i fel ände av landet.
  Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *