Helgens bildkavalkad

Vips så var det då måndag igen. Fattar ni hur fort tiden går egentligen? Det är fredag och sedan måndag och snart fredag igen. Liiite skönare på det senare hållet än det förstnämnda – alltså att tiden går så snabbt alltså. Nåväl, skönt har jag haft det trots att tiden svepte förbi.

001Leasure fredagskväll (där jag helt struntade i allt nyttigt och att vara duktig med städning och trix. Hällde istället upp ett glas vin och njöt vid brasan.) på hemmaplan utmynnade i tidig lördagsmorgon och en skön promenad by the sea för Milou och rektorskan. Underbart att starta dagen i solsken, bland torkad tång och hala klippor, över stock och sten och längs en hel radda bryggor. Jag andades från långt ner i magen, sträckte mig mot himlen och bara njöt av vinden mot min kind.

004Väl hemma blev det en härlig frulle med lax- och kesoröra med rivet päron samt ett glas blodgrapejuice. Och så lördagsblaskan på det. Lovely!

005Packade för en stund på Åvallen då TB skulle spela match. Vinst med 10-1 och det var total avklädning av motståndarna. Gabbe hade kompisNoah med sig och de spelade en massa boll på uppvärmningsplanen.

006Avslutade utflykten med utelunch på Gyllene Bågen och sedan bar det av hemåt. Grabbarna fortsatte spela boll i trädgården och TB gjorde sig redo för festkväll. Vi andra lagade gott käk, inväntade vår golfOla och sedan kikade vi ömsom på VM-kval och ömsom hade vi spelhåla.

007Allt medan TB roade sig med fotbollsgänget. Rektorskan agerade Taxi3chaufför och det innebar en nattlig upplevelse utan dess like. Ändå så extremt tacksam över att få hem min son i lugnt och tryggt förvar.

008

Härligaste Sebbe och TB i fin form……Och ja, vi tog lite sovmorgon, det gjorde vi. Med sommartid så blev den ändå inte magisk, men likväl värdefull. Städning, tvätt och återvinningen stod på söndagens agenda. Likväl som stryktvätt, räkningar och annat junk. Nåväl, har man slappat sig igenom en leasure fredag och en solig fotbollslördag så får man ju bekänna färg liksom. Make och TB drog till golfbanan och Gabbe rastade cykeln och rektorskan började trixa med saker som skulle till tippen.

011My handsome son. Dags att starta upp golfsäsongen 2017……med lite tålamod efter en lång vinter utan att ha luftat klubborna. Svårt det där…..

013Vad vore väl en helg utan att mysa med lilla mamsen? Solen gör underverk med oss alla lite till mans och kvinns tycker jag. Vi tog en promenad till affären och hann även plocka lite blommor på vägen tillbaka. Såååå mysigt!

015Jag och den här sköna bönan avslutade sedan söndagen med en rask promenad samt bestigandet av Rödeby slalombacke. Solen sken, fåglarna kvittrade och vi bubblade ikapp. Påfyllnad de luxe. Under tiden fotbollstränade våra grabbar, en träning som skruvats upp rejält och det var trötta grabbar som äntrade bilen efter uträttat värv. Underbart! Gabbe avslutade söndagen med en varm dusch, lite käk och ett låååångt fotbad.

017

Inte många sömntimmar denna natt och det innebar att energin tog tokslut redan straxt efter lunch idag måndag. Puh! Intensiv vecka, for sure, framför mig så det gäller att hushålla med resurserna. Efter dagens sista möte liftade jag med syster yster och valde sedan promenad de sista kilometerna hem.

020Nu ska sista handen läggas vid månadens räkningar, måndagskvällis serveras och sedan ska vi kolla våra älskade U21:or spela fotboll. Sååååå mycket roligare fotboll än vad seniorerna levererar. Imorgon är det tisdag folket…..

Kram Mia

4 thoughts on “Helgens bildkavalkad

 1. Ja, solen alltså som balsam för själen verkligen 🙂
  Å man vill bara hinna med att njuta så mycket som möjligt av den… sitter inne på kontoret och känner hur tankarna liksom vandrar iväg och bara tänker på sköna promenader och näsan i vädret…
  Jodå, en riktigt fin helg vart det… Tänk om det kunde varar liiiite till 😉 Mycket vill ha mer heter det ju så bekant..
  Hoppas du har en fin kväll och nattar tidigt då en intensiv veckan väntar…
  Ta hand om dig!
  Kraaaam Anna

  • Solen och ljuset….älsk på det. Vi sitter i Stockholm och gissar att vädret hemma är ännu bättre. Men men….hotelliv är rätt fint det med. Kram

 2. Oj vad du hann med mycket! Helgen var underbar och det tror jag er måndag var också. Men här var det grått och max 8 grader igår. Ser ut att bli lika grått idag. Det är segt att komma upp nu, tycker jag.
  Rolig bild av pojkar i t-shirt och mannen bakom har mössa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *