Saker jag inte gjorde

När jag läser tillbaka i bloggen får jag en känsla av att jag ständigt rabblar upp alla saker jag gör. Och jag blir nästintill förfärad över mängden saker jag utsätter mig själv för att hinna ständigt och jämt. HerreGud, man kan ju tro att jag är helt övertänd ibland…..Så idag antar jag en helt ny approach (kan dock inte lova att jag inte faller tillbaka i gamla hjulspår sen igen, men….).

029Saker jag inte gjorde idag:

1. Njöt inte en enda sekund i solen idag, ty det blev knappt någon sol (trots att MIN väderapp visade en mycket stor och tydlig sol denna fredag). Vaknade till och med till spöregn som slog mot rutan. Well well, jag gillar ju regn (alla årstider utom på sommaren då).

2. Gled inte in på jobbet sådär elegant, utan mer sladdade in på bredkas ungefär en minut i åtta. Hehehehe, inte världens bästa mellantid (idag heller)

3. Fredagslufsade inte en sekund av jobbtiden, utan snarare jobbade undan med andan i halsen. Men jag hann i mål. Sååååå skönt!

0044. Var inte återhållsam med skollunchen och struntade blankt i att kryddsmör och grönsaker snabbar på en redan snabb mage. Ja.g valde att njuta av kockarnas förnämliga käk

5. Stressade inte vid matleverans till lilla paps och besök hos lilla mor. Satt i lugn och ro och fikade, pratade och umgicks med delar av familjen. Såååå värdefullt! Kände mig verkligen påfylld vid hemfärd.

6. Sa INTE nej till kompislek för Gabbe och hade turen att få ha goa Calle hemma hos oss hela eftermiddag. Så sköna killar ihop det där, Calle och Gabbe.

0057. Gav upp alla tankar på att vara nyttig/duktig och pressa in lite motion dagen till ära. Tänkte att ilsken blåst, hotfull himmel och hagel talade sitt tydliga språk och hoppade istället i myskostymen direkt vid hemkomst.

8. Struntade också blankt i alla måsten och passa på (vilka jag annars är mästarinna på att prioritera) och satt först i soffan och snicksnackade med världens bästa svärmor, flyttade över till tv-soffan och njöt av AIK vs Sirius hemstreamad (så jävla dåligt att man inte kan få fiber här på solkusten) samt njöt av att ha ”vår” golfOla här på planering och snack.

0119. Brydde mig inte skvatt om långprepp av fredagsbuffé utan valde att lite i en hast fixa till käket tillsammans med maken. Det blev bakad potatis, grillade revben, sallad, delis, ost, kex och reijer. Och lite vin minsann. TB käkade tidigare och drog sedan till polare för bada tunna, dricka bira och ha kompishäng. Gabbe käkade förstås pasta (laddar inför morgondagens cupäventyr).

10. Stirrade inte upp mig ett dugg över att alarmet bränner av 05 imorgonbitti och att det vankas en heldag i Tipshallen i Växjö. Preppade bara det nödvändiga och valde sedan att tänka att det blir en supermysig dag tillsammans med de skönaste av ongar och deras paranteser (oss inkluderade förstås. Hehehe)

008Ganske nöjd med mig själv faktiskt, tänker att jag faktiskt kan om jag bara sätter den sidan till. Ingenting går smidigt och lätt, men att bestämma sig är ändå möjligt. Nu ska jag unna mig lite gofika och sedan krypa till kojs. Gabbes första match är 8.00 i Växjö coh den sista straxt vid 18 på kvällen. Heldag, for sure…..

Hoppas ni får en finfin helg raringar! Kram Mia

6 thoughts on “Saker jag inte gjorde

  1. Duktigt!!! Bra jobbat Mia?? Jag såg för en gångs skull väderrapport igår. Det var en stor sol på idag, visst, den har skymtat, men hagel och regn har det kommit i omgångar! Njut av helgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *