Dagsvirvlar

Dagarna virvlar in i varandra och vips har vi då redan torsdag igen. Det är bara inte klokt vad snabbt det går ibland. Och när det går tillräckligt snabbt, eller kanske för snabbt egentligen, då hamnar hela tillvaron i gung. Känner ni igen känslan från när man cyklar för snabbt utför och det inte längre går att  ha fötterna på tramporna, om du inte ställer dig på bromsen då? Eller om du springer i en brant nerförsbacke och det känns som om du ska snubbla på dina fötter? Just så har det känts här i Happyvardag denna vecka, mer än en gång kan jag meddela.

005På tal om snabbt utför……Här är Gabbe med sin nya hoj. Och den går snabbt kan jag meddela. Ganska stor kändes den i affären och med honom på passar den perfekt. Tänk att man lillonge numera har en 26 tummare. Galet!

Rektorskan har snubblat omkring och jobbat lite sådär random på lite olika håll och kanter denna vecka. Jobbmässigt har jag icke kunnat stryka en enda sak från min ursprungliga to-do-lista, men av alla tillkomna saker har åtminstone en del blivit gjorda. Lätt stresspåslag kan jag meddela och när sedan det känns som om det är total gungfly på hemmaplan, då är det lätt att hålla sig för skratt. Med gungfly menar jag no koll at all på handling, tvätt, städ och annat superviktigt så idag körde jag värsta racet vid hemkomst. Nu återstår endast lite skoljobb och skriva fredagshandlingslistan innan jag kan titulera mig färdig att möta fredagen. Huset är undanplockat, snabeldraken har gått varm, tvätten fixad och skräpet utburet. Imorgon är det äntligen fredag. Igen! Hur skönt?

Kram Mia

4 thoughts on “Dagsvirvlar

 1. Då är det tur för dig att det är fredag. Kanske frun kan slå till bromsen lite nu i helgen, innan du ramlar omkull rejält? Ha en skön helg!

  • Hihihhihi, hade bromsen i hela lördagen då vi var i Tipshallen. Superskönt. Nu blir det en hemmahelg innan det blir en avkopplande Stockholmstripp helgen efter. Kram kram

 2. Oj oj oj… TUR att det är fredag nu och jag hoppas att du har stämplat ut och tagit helg, eller ja kanske snart iaf 🙂
  Snart kommer min busfia hem och sen kommer en vän i byn på ett glas bobbel 😉
  Ta det varligt och ha en fin fin fredagsem och kväll going!
  Kramar Anna

  • Bubbelmys är ju bara bäst. Här hemma deffar maken min så det blir inte mycket till bubbel eller vin här. Trist att skåla med sig själv liksom. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *