Piggelin rektorska sparade 10.000 spänn

Idag folket, idag har hon minsann bättrat på sin status som den där som har karaktär att INTE shoppa, rektorskan. (Och just det kontot behövde sannerligen bättras på kan jag lova). Tisdagskvällens speciella shopping i bästa idrottsbutiken Team Sportia för Gabbes Raif 06 innehöll i planeringsstadiet cykelinköp till Gabbe och undertecknad och vad hände?

003Jodå, Gabbe hittade en mycket fin cykel, ny cykelhjälm, Adidasbrallor och vattenflaska. Rektorskan köpte de nada, didelido, zip, zero, null! Jepp, ni läste minsann rätt. Inte en pryl till shoppingdrottningen i familjen. Snålvargen slog sina klor i mig och jag såg såååå många andra prylar passera revy framför mina ögon. Prylar som i potentiella skor och väskor, tröjor, kjolar och brallor. Och solglajjor och…..Så jag väljer att snylta på TB och hans racer tills han flyttar i augusti. Och höjer mig själv till skyarna för att jag idag SPARADE 10.000kr. Ni fattar va? En ny racer kostar ju skjortan, nästan 10.000 spänn. Helt galet! Jag är galet nöjd med mig själv……

001Den vraktrötta rektorskan somnade tidigt, sov som en stock, vaknade innan alarmet och har varit som en ny människa. Även denna tisdag. Märkligt! Har sedan haft en ytterst påfyllande jobbedag med besök av 7 superhärliga blivande ”Seniorer i skolan”. Jag och bästisMaria bjöd på lyxmackor, kaffe, presentation och rundvandring. Tror de var lika nöjda som vi minsann. Inte mackorna då, utan de blivande seniorerna alltså. Snabblunch, massor av småmöten och samtal och så mailskrivande. Men som sagt, piggelin var ordet för dagen. Nu har vi landat hemma i soffan, kikat på Dortmund vs Lotte i tyska cupen och nu är det Champions League. Det kan aldrig bli för mycket fotboll. Kram och natti natti

2 thoughts on “Piggelin rektorska sparade 10.000 spänn

    • Hehehehe, for sure. Nu har jag också kommit på att TB kan ju inte ta med sin dyra racer till en studentstad – den blir ju stulen hur lätt som helst. Han får ta en annan cykel här hemifrån och då, då har jag plötsligt sparat det dubbla ju (ingen cykel för 10.000kr nu, ingen till hösten). Jisses, känner mig även rik på pengar plötsligen. Hehehehe
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *