Disktrasetrött

Som vanligt på en måndag. Jag vet sjutton inte vad det är med rektorskan. Antingen är omständigheterna mindre optimala just i veckostarten eller också är det helt enkelt psykiskt betingat, ty jag är som en urvriden trasa. Och det har ingenting som helst med att göra att jag lever rövare på helgerna gott folk, det vill jag tydligt poängtera. Jag är knappt trött på söndagskvällen och jag vaknar alltid pigg och utvilad måndag morgon. Känslan av en ny jobbevecka är aldrig tärande och de första jobbtimmarna går som en dans. Och sen…..

040…..sen slår värsta tröttheten till straxt efter intagen lunchföda. Jag bokstavligen verkligen faller ihop och gäspar som om jag skulle svälja hela byggnaden. Vraktrött helt enkelt, på gränsen oförmögen att ta itu med någonting på rätt sätt. Precis vareviga måndag. Lagom till tisdagen verkar det där sedan vara som bortblåst. Tack och lov!

020Denna måndag var med andra ord inget undantag. Att det dessutom serverades kroppkakor med vit sås och lingon till lunch gjorde ju inte det hela lättare precis. Landade hemma vid straxt före 16 och hann sedan med såväl vedinbärande, en tur till återvinningen och sedan middagsprepp med tillhörande efterarbete så som disk och plock, innan jag nu landat i soffan. Helt galet trött!

Dags att krypa till kojs och läsa min bok, innan mina små blå går i kors. Kram Mia

4 thoughts on “Disktrasetrött

    • Det blev den sötnos. Såååå mycket piggare. Sol här idag onsdag så idag är det bara ett stort leende. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *