En liten onsdagsglutt i Bromma

Det var inte igår. För att vara helt ärlig var det verkligen inte alls igår. Som jag delgav boendemiljöer som rektorskan blir förälskad i alltså. Men häromdagen uppenbarade sig en riktig liten skönhet i mitt facebookflöde. Det är makens kusin som säljer en riktig pärla. Och jag har liksom nästan flyttat in, så som jag gärna gör ni vet. Funderar på hur jag skulle vilja möblera och vilka möbler som överhuvudtaget bara skulle få följa med och vad jag skulle vilja köpa nytt och……Häng med…..

Vi börjar här. Till och med i snö älskar jag känslan som området förmedlar. Jag vet att jag hade trivts här. Finns det rektorsjobb lediga i Stockholm tro?

Och där här. Golvet. To die for. Åh! Jag ser precis vilken möblering som hade passat oss perfekt här.

Köket i vitt =tack! Och vit Carrarmarmor till bänkskivor =kökshimlen direkt. Bara man inte spiller lite av det röda guldet där. Eller curry.

Mysig vardagsrumsdel med härlig altandörr ut på baksidan….Jag verkligen älskar altandörrar på glänt. Ge mig den där tiden nu……

Ja, ni ser ju. Det står ju Mia på detta. Till och med i snöskrud. Och trots att det inte är Solna.

Sovrum med platsbyggda garderober. Ja tack! Dock måste jag måla väggarna. Vi är ju inga färgmänniskor vi precis. Grått får det bli, som accent till det vita.

Och så ett källarplan ja. The Man cave kanske? Eller möjligtvis mamis lilla hobbyrum.

Och ett källarbadrum förberett för bastu också. Ja tack!

Ja, det här är a perfect match för rektorskan. ”You had me at hello” …liksom. Åh! Vill ha!

Lillördag här i Happyvardag och vinterskruden fortsätta hålla oss i sitt grepp. Det är inte skönt någonstans egentligen, men jag livar upp den svart/vita tillvaron med att kolla resebloggar och foton från våra egna resor. Det är riktigt mysigt det med. På jobbet snurrar livet på i ett fasligt tempo som vanligt och det är lite dubbelt det där. Att jag skulle ha något som helst sug efter att fixa och dona här hemma finns inte på kartan. Vare sig tid prioriteras eller ork finnes och dessutom sitter vi still i båten tills TB bestämt sig för vart det bär av till hösten och i vilken boendeform. Lite skönt att landa i det där och bara vara denna vår och sommar. Inte för att vi brukar vara sådär hysteriskt bygg- och renoveringsaktiva men ändå. Men väl utrensningsbenägen och organisationsglad. Hehehe….

Mia Barks foto.Idag livar jag upp en riktig surmuleonsdag (hej Pms-häxa) med lite skoshopping. Hittade dessa underbaringar på Feetfirst på nätet, beställde och hämtade ut i affären. Satt som en smäck dessutom. Jag bara älskar sandaletter med lagom klack (5-7 cm) i mocka. Nu ska jag ut på en intensiv vandringsrunda för att lätta på irritationen lite. Wish me luck…..

Kram Mia

 

4 thoughts on “En liten onsdagsglutt i Bromma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *