En låda kärlek och vällust

Estimerad lådleverans denna sportlovstisdag med tidintervallet 9-17.30. Det är då man nuddar vid tanken att den kan komma 17.29 och inser att det gäller att ladda upp med saker som man ändå känner att man behöver få gjort. Alltså, det gäller ju att vara effektiv! Och helt ärligt, jag skulle verkligen behöva en dag eller två utan en massa görande för andra so to speak – men som ni säkert vet vid detta laget så är det min i absolut särklass sämsta egenskap att prioritera mig själv före att hjälpa andra – därför vill jag få undan en massa måsten inför ledigt i slutet av veckan. Steg upp och skickade maken till jobbet och påbörjade sedan mor och fars månatliga ekonomi. En himla massa parametrar och annat jox för deras skull nu, gungfly i ekonomin är bara förnamnet, och det där stressar mig. Och jag har ändå hälften kvar till ikväll. Jippie!

002Döm om min förvåning när lådleveransen dök upp kl 09.52. Eller egentligen, varför förvånad. Det var väl bara väntat egentligen. Klubben i vårt hjärta levererar. Som vanligt! En fantastisk fin låda. Fylld av kärlek och vällust. Med världens vackraste emblem. Och så året 1891 förstås. Direkt från bästa vinlandet, förstås Italien. Ska bli såååå spännande. 6 flaskor kärlek och livsnjutning hoppas och tror jag.

005For till banken för lite uppdrag åt mor och far samt oss själva med, lite lightshopping och så vidare till mammas gamla boende för att hämta post. Hann precis hem när papsen ringde och hade fått stopp på bilen. Kastade oss iväg ut för att hjälpa honom, hämtade hem den vävstol han bestämt tid för att hämta, lämnade en stor portion middag och gick igenom ekonomin. Följde honom sedan ner till mamma, hjälpte henne med lite trix och nattade dem i säng och vilfåtölj för eftermiddagsmys – så lyckliga över att kunna vara tillsammans, även om det inte är på heltid.

006Puh! Där gick den dagen i ett huj med. Avslutade med att bästa svärmor kom och klippte Gabbe, TB fixade eget käk och drog på fotbollsträning och maken och jag körde restfest från kylen. Nu piskar regnet mot rutan och jag har slagit mig ner framför brasan. Ska göra det sista med mor och fars ekonomi och sedan…..sedan kanske minsann vi öppnar upp en flaska och bara tar en smutt. Hihihihihihi…busigt en sketen tisdag som hon sa sköna Anna på Ekenäs.

Kram från rektorskan

12 thoughts on “En låda kärlek och vällust

  1. Hej fina du – HUR och VART har du fått tag i lådan och vinet? Jag har en AIK och Vin älskande make som skulle dö för det där kittet – du får gärna maila mig så jag också kan beställa!

    KRAM

  2. Ja, varför inte på en sketen tisdag liksom 😉
    Men det vi drack var inge gott faktiskt, så köp INTE det även om det var italienskt 😉

    Men du vilken dag… Hoppas verkligen du får varva ner snart…
    Kramar Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *