Nedräkning

Oj, ansatta av flunsa och annat mög på jobbet, full vikariesnurr (men allt löst), flytt av liten mams från ett trygghetsboende till ett annat (igår onsdag), matleverans och pratstund hos pappa, fika och hälse-på till mamma idag, en ömmande kropp (nope, jag lyfte väl inte direkt med benen om jag säger så. Ryggen känns som om den ska gå av) och hela soffan uppraddad med jobbskrivsaker för kvällen. Trött, tröttare, tröttast…..

Mia Barks foto.Men så kom man hem vid 17 idag och fann en hel kasse med nybakade bullar och en hög goa böcker från världens finaste svärmor. Jag vara nära på väg att ta till lipen. Jag verkligen älskar hennes bullar….verkligen älskar! Maken och Gabbe käkade medan jag var hos mor och far, TB har varit hos kiropraktor idag (upptäckten av ett snedställt bäcken tros ligga bakom hans ständiga stukningar av fotleder), käkar på restaurang med polare och ska sedan träna. Själv avser jag att skubba middag och allt som kallas mat, koka en kopp varm saft och njuta av bullar. På något sätt anser jag att jag är värd det där…..

022Det där paketet/brevet dök upp i tisdags.men skulle visa sig inte alls passa på rektorskans kropp. Direkt tillbakaskick idag, utan sura miner. Får väl unna mig något någon annan dag helt enkelt. Nu fika och sedan ta itu med jobbhögen. Imorgon är sista jobbedagen innan sportlovet. Hur skönt?????

Kram Mia

8 thoughts on “Nedräkning

 1. Aha, snedställt bäcken och fotstukningar. Stämmer in på Yngsta också. Så det kan ah ett samband, där ser man… Ha en fin helg!

  • Tydligen ett väldigt tydligt samband. TB fick sig en rejäl genomkörare och gör nu övningar varje dag. Ska bli spännande att följa utvecklingen. Kram

 2. Gokväll Mia, skönt med sportlov kan jag tänka och att mamma är flyttad till sitt boende. Har precis tittat på Skavlan där Kim Källström var med, en fotbollsspelare jag verkligen gillat som du vet.
  Jag har en fråga till dig, du skriver då och då att ni gör frasstekt yucatanbröd till middag. Jag har ingen aning vad det är. Jag googlade i dag men de enda träffar jag fick var länkar till dina olika blogginlägg. Så Mia vad är det?
  Kram Monika

  • Oj, har missat den här kommentaren raring…har inte dissat dig. Yucatanbröd gör du helst på gammalt lantbröd eller en gammal baguette. Stekt på hlg värme på ena sidan i vanlig stekpanna tills ytan är gyllenfrasig och kanske lite brända kanter. Ta av och gnid in varje skiva med en delad vitlöksklyfta. Dela plommontomater och skär bort innandömet, dela i mindre bitar. Vänd ner tomaterna i olivolja, salt och några drag med svartpepparkvarnen. Skiva buffelmozarella tunt och täck brödskivorna. Lägg på tomaterna och så in i ugnen. Osten ska smälta och det ska fräsa lite i tomaterna. Lägg upp på tallrik, ringla balsamico och chiliolja över samt ett par drag med svartpepparkvarnen. Vill man serverar man lite crudoskinka, salami, lax eller räkor till – annars bara som de är. kan anpassas i storlek beroende på om du ska ha dem som plock, förrätt eller lätträtt. Kram och lycka till

   • Tack Mia, låter jättegott, älsklingsingredienser alltihop. Ska provas snarast. Den här veckan ska vi prova Linas matkasse. Tveksam om det är något för oss men om man inte provat kan man inte veta säger mitt barnbarn 5 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *