Kärleksströssel

Alla Hjärtans Dag idag. Knappast undgått någon va? Och säkert har det inte heller undgått någon att de där specialdagarna inte direkt är årets mest hyllade här i Happyvardag. Nä, just det….vi är liiite mer för just den där happy vardagen vi. Men ändå, kärlek är det bästa som finns och även om jag just inte köper en massa presenter (typ inga, sorry alla) så är ni alla godingar i mina tankar. Idag precis som alla andra dagar.

002Klädde mig i josa med tillhörande hjärta. Inte sådär våldsamt ofta jag använder färger på kläder (inte färgglada i alla fall. Marin, svart och vit räknas nog knappast dit. Om jag är riktigt wild&crazy slår jag till med grått eller beige)! Frulle på sängen till kidsen (som vanligt) och så for vi till jobbet. Som vanligt strösslade jag min kärlek över dem med ömsom förmaningar, ömsom önskvärda beteendebeskrivningar och ömsom puss och kram och glöm aldrig att jag äskar dig). Bra förmiddag på jobbet och givetvis passade vi på att kärleksfika lagom till halvtiorasten.

009Att hinna utföra arbete enligt plan borde vara en självklarhet, men åtminstone i vår bransch (säkert en massa andra med oss) blir det oftast precis tvärtom. Idag var dock en sådan där bra dag. Straxt efter 13 smet jag iväg till något extremt efterlängtat…

012

…..frissbesök hos världens bästa Helena. Och unne sej och götte sej fortsatte. Efter snygghatt på och virknålstrix i barret så bjöds det på ljuvlig gofika och ett glas saft. Mums! Avkopplande, ljuvligt härligt denna soliga februaritisdag. Lite kärleksströssel till mig själv helt enkelt…..

013

Och det är ju inte så trevligt att hylla sig själv, så jag hyllar just Helena på Carlsson´s Klipperi och Lantliv. Jag älskar hennes balans mellan lyhördhet och att vilja utmana. Supernöjd är jag, verkligen supernöjd! Det är fult att skryta men jag har verkligen aldrig känt mig snyggare än såhär…..Underbar känsla!

020Gardinluggen är kvar. Mitt signum. Så här blev det framifrån. Ny färg, bättre stadga och framförallt bort med allt slitet och en lång nacke. Älsk på det…..

Mia Barks foto.TB och Gabbe käkade tidigare ikväll, pga av träning (TB) och hunger (Gabbe), så lagom till kvällsvarden blev det a table for two. Vi preppade underbara Yucatanbröd och dekanterade en Italienare, satt sedan ner och bara njöt av tillsammanstid maken och jag. Supermysigt!

Nu är det hög tid att njuta av lite härlig Champions Leaguefotboll på tv. Borussia Dortmund vs Benfica och PSG vs Barcelona – en match på varje tv, vilket medför lite skön vardagsmotion. I halvlek snor jag till mig en stund för åtminstone ett kapitel i min härliga bok och förstås kommer jag att slutföra vinet tillsammans med några bitar ljuvlig dansk chokolade. Ska man agera flyttkarl imorgon så ska man, eller hur Allra Käresta Syster?

018Och om ni undrar…..vi köper inte presenter vi i Happyvardag, men några väldigt fina medmänniskor såg till att strössla kärlek över rektorskan denna Valentine´s Day. Tusen tack N och J. Ni är underbara!

Puss o Kram o Over and Out

6 thoughts on “Kärleksströssel

 1. Det blev fint! Jag blev ockå nöjd med mitt klipp o sling 🙂
  Vi köper inte heller presenter, men äter lite gott och så, lite guldkant bara.

  • Guldkant är bäst! Härligt att du blev nöjd med frissen. Jag jobbar som bäst med att få till det på bästa sätt. Man är ju inte frisör precis liksom. Kram

 2. Bara älskar ordet kärleksströssel <3
  Å ja, Du SKA vara nöjd, för det är supersnyggt och passar dig perfekt!!
  Ha en fin dag och lycka till med allt!
  Kraaam Anna

  • Tack sötaste fina du. Jag jobbar som bäst med att försöka få till den där frissen. Man är ju inte frisör liksom. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *