Today is the Day

Spännande dag denna 31/1. Alldeles särskilt spännande för alla fotbollsfantaster. Inatt stänger transferfönstret och när vi vaknar upp till onsdag den 1 februari runt om i världen vet vi vilka som signat för vilken klubb. Med några timmar kvar plingar det nu ideligen i mobilen, där olika sajter tävlar om att vara först ut med viktig info. Förvisso har somliga övergångar presenterats tidigare och somliga lär invänta att bli kontraktslösa för att kunna göra exakt som de vill, men ännu ett tag så väntar vi ivrigt.

2015-10-19 17.30.34För vårt älskade AIK väntar en säsong utan underbarnet Alexander Isak (vilket blev klart förra veckan att han går till B Dortmund) och idag blev det klart att även Ebenezer Ofori lämnar för spel i Stuttgart. Alldeles nyss plingade det till och det kungjordes att förra målvakten Carlgren går till 1860 München. Tja, vi älskar ju Tyskland vi så varför klaga liksom. Ännu fler anledningar till att boka fotbollsresa nu……

AIKs foto.På plussidan har vi Sonko som hämtats hem från Sundsvall, en spännande mittförsvarare i Jesper Nyholm har värvats från Dalkurd och nu idag blev Kristoffer Olsson klar. Något säger oss att det inte är helt färdigt ännu…….så spännande!

2015-10-04 19.34.58Det finns de som får kalla kårar av att just deras lag ”blir av” med viktiga spelare, men helt ärligt: det där är ju en farlig inställning. Det är klart att duktiga spelare ska vidare ut och pröva sina vingar och så välkomnar vi dem hem igen så småningom. Lite som det där härliga ordstävet: Om du älskar något, släpp det fritt……

Young Mr Bark är dock lite lätt purken på Arséne Wenger i Arsenal now adays. ”-Vad sjutton är det för fel på surpuppan, deklarerade han Gabbe vid kvällens middag. Han varken säljer eller köper. Riktigt trist kille det där….Arsenal borde verkligen fundera på om han är en bra ambassadör för klubben”

Mia Barks foto.Tisdagsjobb med möten och vikarietrix då vi har lite sjukstuga på jobbet. Veckans hemlängtanspromenad stod på programmet och de där apostlahästarna på bild tog mig milen hem. Med U2 och bästisMaria i lurarna gick de där 85 minuterna riktigt snabbt. Hyfsat nöjd for jag sedan direkt ut till lilla papsen med matleverans och samtalsstund och sedan hem för den låååånga, varma duschen. Middagsprepp och sedan sjönk vi ner vid bordet för dagens samvaro (ja, inte TB då som for på fotbollsträning).

Mia Barks foto.Idag serverades det frasstekt Tuna or ham Quesadilla med en krispig Pico de Gallo, nachos och en sval dijodipp. Och ett glas isvatten. Perfekt tisdagskrubb efter en härlig lunch bestånde av skinkstek, potatis, varma grönsaker och gräddsås. Nu njuter vi soffläge och inväntar ännu flera transfers. Happy Tuesday folket!

Kram Mia

9 thoughts on “Today is the Day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *