Jag sa nej!

Tro det eller ej, men ett väldigt bestämt och övertygande nej. Det är inte alltid jag är så ståndaktig, men plötsligt händer det. Tror maken tittade till på mig mer än en och två och tre gånger. Som om jag inte var riktigt frisk alltså. Men så här är det med rektorskan: det hon bestämmer sig för, det håller hon relativt envist fast vid allt som oftast. Det finns hopp med andra ord….

026

Vi pratar shopping förstås. Där det mesta handlar om att tillåta sig att shoppa eller ej. Och det är precis så hon jobbar rektorskan. Hon tillåter sig eller tillåter sig ej. Allt ankommer på vilka andra saker som finns i pipelinen (för att låta lite cool sådär). Under flera år, ja till och med många år, har vi haft planerade USA-resor antingen vår eller sommar. Det har inneburit att jag under hösten absolut max har småshoppat lite och sedan sparat järnet mellan dec och avresa för att sedan ha shoppingspree på semestern. Efter Florida 2016 bestämde vi ju oss för att låta bli långresa några år och då…..då öppnas det upp för lite andra möjligheter helt enkelt. Så jag har shoppat. En hel del är jag rädd denna höst och vinter, dock inte så illa att jag avser att ge mig själv köpstopp men ändå….

009

Rektorskan shoppar bäst på rea, sale och tillbud av olika slag. Och eftersom jag sällan när en önskan om att vara superhippt rätt i tid och plagg, gör jag inte sällan en hel del fynd faktiskt. Häromdagen hämtade jag ut några riktigt finfina fynd från Ellos och Mohedatoffeln, visst är ni väl sugna på att kika! Svarta slipinsandaler med lite höjd är alltid på  min wishlist. Och när de kostar 240 kr så är jag extra nöjd.

015

Klänningen kändes som en hit för olika tillfällen. Med små ballerinor eller higheels och voíla har man olika stilar. Det facila priset 249kr är verkligen ett fynd. Den lurviga svarta koftan hare jag suktat efter men inte hittat innan, hade mer än gärna också haft den i vitt/beige. Alldeles särskilt när priset var 174kr.

030

Mohedatoffeln fyndade jag på deras egen sida för 399kr och gick därmed inte att motstå. Slitstarka och funkar till nästan alla klädesutstyrslar dessutom.

029

Men i Kalmar idag, yup en liten joyride till staden vi älskar stod på programmet, i Kalmar sa jag nej tack. Efter att ha lämnat av TB på lagsammankomst i Sillhövda for vi genom skogen vidare. En snabbis på IKEA med inköp till svärmor, stora godisbunkrandet på Tokige Ture och så ljuvlig pizza hos Mr Ernesto. På vägen genom staden undrade maken om jag inte skulle ta en tur i favvoaffärerna Arnolds och Aima. Och jag sa som sagt var nej tack! Imponerande va? Nu njuter vi framför brasan. AIK vann sin träningsmatch, Liverpool fick stryk och nu väntar Arsenalmatch. Om e stund kommer makens adept för sista pepptalken inför hans årstävlingsdebut i Spanien (avresa imon) och sedan ska TB hämtas hem framåt nattakröken. Sovmorgon imorgon önskas……

Kram Mia

4 thoughts on “Jag sa nej!

    • Men du, vad trist. Du är dock inte den enda som sagt att de är obekväma. Får väl se hur de funkar på mina fossingar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *