Full fräs framåt

Januari swischar minsann förbi i ett rasande tempo. Det är måndag och fredag och så vips måndag igen. Terminen har dragit igång med buller och bång, så även alla aktiviteter. TBs fotboll kör hård vinterträning, Gabbe är igång 2 dagar/vecka och terminens möten fyller eftermiddagar och kvällar. Mor behöver hjälp och besök, lilla pappa likaså, och när de nu bor på olika håll så kräver ju det där lite extra. Av oss som ska serva.  Lägg därtill lite hushållsarbete, handling, matlagning, hemmaekonomi och annat trix så kan man kort konstatera att man inte lider av sysslolöshet.

005Men, skönt ändå på något sätt. Den här tiden på året är det ju ändå inte sådär våldsamt upplyftande precis. Positivt mitt i allt är att lilla mamma trivs finfint på sitt boende och utstrålar både livsglädje, harmoni och trygghet. Pappa har börjat landa i sin nya situation och jag kan känna ett litet embryo till rutiner gro. Och så blir det ju lite ljusare för varje dag som går. Underbart!

009Idag tittade dessutom solen fram en stund. Så livsbejakande. Men två dagars eftermiddagspromenader följdes idag istället upp med en catch-up-eftermiddag hemma. Lite tvätt, lite stryk, lite plock, lite hemmaekonomi, lite matlagning och lite skriva handlingslista inför helgen. Så viktigt för mitt välmående!

Snart kjol/klänningsfredag, alldeles snart helg. Sååååå välbehövligt! Kram Mia

4 thoughts on “Full fräs framåt

 1. Hej Mia!
  Tack för all pepp och värmande ord under veckan.
  Jag har varit lite frånvarande och inte orkat skriva så mycket tillbaka, är ledsen för det.
  Hoppas du får en lugn och fin helg, förstår att det är full fart på många fronter just nu.
  Jag susar förbi Karlskrona som hastigast imorgon när vi åker hemåt stumpefi o jag.
  Gosh va skönt att bara komma hem lite.
  Sen åker ju söstra mi o jag till Sth på onsdag nästa vecka.
  Lite fullt upp, men roliga saker.
  Nu ska jag gå o natta, sov knappt en blund inatt…
  Vaaaarm kram Anna, hoppas du vet hur mycket jag uppskattar det du skriver till mig och peppar mig med <3

  • Förstår att du har fullt upp raring och jag skriver inte till dig för att du ska känna att du måste skriva till mig serru. Hoppas du får en fin Blekingehelg. Vi själva drar till Kalmar imon, träffar en viktig person som kanske kan guida lite kring boende för TB till hösten och så äter vi pizza förstås. Ta väl hand om dig. Kram

 2. Ja ljuset! Tack och lov!
  Så skönt att nya rutiner är på g. Det måste vara svåarst för din pappa, att se hur hon trivs, inte längtar hem till honom. Det måste vara både skönt och ledsamt på samma gång!
  Hoppas din fredag blir fin och helgen lugn.

  • Jepp, absolut svårast för pappa. Försöker hjälpa honom så gott det går att skapa sitt eget hem nu och att få honom att våga leva sitt liv lite också. Det går framåt. Sakta men säkert. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *