Det är väl alltid rätt tid för ett bad

När beslutet togs att vi inte ska spendera kommande sommar i Florida, bestämde vi oss samtidigt för att istället gör fler och mer frekvent återkommande utflykter istället. Och för att vara helt ärlig, utan min man hade vi inte kommit utanför kommungränsen.

2016-12-29-15-14-07Idag stod det dock en nyårstur till storstaden på programmet. Jag vet inte säkert om just denna utflykt kom magiskt i tid eller ej (med tanke på lilla mamma och pappa), men nu gör vi det bästa möjliga av det vi tidigare beställt helt enkelt. Packningen gick snabbt och ganska enkelt igår och eftersom TB är kvar på hemmaplan kunde vi bara lämna saker som de var. Ganska lyxigt faktiskt. Färden gick via fika på Tindered och lunch på BK i Nyköping till Solna och The Winery. Incheckningen blev en upplevelse i sig då jag stövlade in i, vad jag trodde var mitt rum, och somliga andra redan installerat sig där. Ganska hemtama om jag säger så…..Hrm…..ups! Efter ännu lite rumstrixande landade vi i varsitt dubbelrum – Gabbe hyfsat nöjd med ett eget dubbelrum, med egen dubbelsäng och egen toalett. Rätt nice!

2016-12-29-15-26-14Något annat Gabbe är hyfsat nöjd med är förstår året-runt-poolen @rooftop. Inte så crowded där idag precis, för att vara helt ärlig ganska glest faktiskt. Rätt blåsigt och kallt också med 3 grader i luften. Varmt och gott i poolen dock och så mysigt med mörkret som sakta sänkte sig över oss och Solna.

2016-12-29-15-28-15Det är alltid rätt tid för ett bad enligt Gabbe. Han verkligen älskar att bada, alldeles särskilt i pool av olika slag. Han dök och hoppade, gjorde konster, stod på händer och bara simmade fram och tillbaka. En dusch senare och vi drog vidare på lite shopping. Med Mall of Scandinavia knappa kilometern bort kan man ju inte bli annat än lycklig.

2016-12-29-17-01-14Make och Gabbe gick på sitt håll och mami fick lite egentid. Varmt som snoret och fullt av folk överallt men visst lyckades några saker få följa med hem. Tre tröjor för halva priset var och ett par lackiga boots. Sååå nöjd. Vi avslutade med en drink på Icha Icha samt en ljuvlig middag på Vapiano MoS. Supergott alltsammans.

Nu har vi bäddat ner oss och kollar tv. Imorgon blir det sovmorgon, frulle och så morgonbad förstås. Som sagt, det är alltid rätt tid för ett bad.

Kram Mia

2 thoughts on “Det är väl alltid rätt tid för ett bad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *