Titulerar mig jullovsfirare

Sådärja gott folk, idag har vi firat av höstterminen med jullovsavslutning på jobbet. Det blev lite gott och blandat av aktiviteter beroende på klass, men spel, mys, lekar, stjärnorientering, tomtegröt och skinkmacka var bra mysigt. Rektorskan förlustade sig med en mängd möten coh däremellan en utryckning för sko som hamnat på miljöhustaket. (Jepp, skon tillhör min egen son och jag var beredd att köpa ny då kompisLinda tog tag i situationen).

Mia Barks foto.Helt galet att terminen är till ända och att det äntligen ligger lov framför oss. Vi startade ju terminen 2 dagar tidigare i augusti än många andra skolor och hur trögt det än kändes då, så är det underbart skönt just idag.

001Det blev finfika idag också, då en mycket nöjd förälder valde att skicka lite uppmuntran till oss i form av tårta och vackraste orden. Det sistnämnda värmde extremt gott, tårtan avstod jag naturligtvis ifrån. Magen blir så sjukt snabb nämligen, extra snabb om man säger då. Usain Boltsnabb och det avstår jag gärna ifrån att uppleva.

005Rektorskan firade in jullovet med röda julklänningen med blingbling på bröstet. Det ekade tomt i personalkorridoren den sista stunden jag jobbade, men jag hann aldrig känna mig ensam. Skönt att känna sig hyfsat färdig innan man loggar ut. På vägen hem fick jag lov att besöka bilverkstaden med däckproblem, vilka löstes elegant inom loppet av en timma. Vidare hem till lille papsen med matleverans och en låååång pratstund, innan jag ramlade in hemma straxt efter 17. De där tidiga eftermiddagarna (som mest kan uppstå i skolans värld) blir allt mer sällsynta tyvärr. Nåväl, nu har vi ätit, TB är och tränar och jag har stuvat undan en massa prylar. Ikväll blir det tv-häng framför intelligensprogrammet Bachelor och imorgon laddar jag för tandläkarbesök, möte och lite julklappsshopping. Kanske blir det tid över för lite städ och pynt också.

Titulerar mig jullovsfirare, det gör jag i vilket fall. Kram Mia

6 thoughts on “Titulerar mig jullovsfirare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *