Den nya dagens möjligheter

Efter en relativt skruvad måndag, startade jag tisdagen med ett snabbt skutt ur sängen (jepp, klarade mig till 22.45 och sov sedan som en stock till morgonen), snabba ryck vidare till badrummet och vred på duschen utan pyjamasen på. Wow, så långt 100% utveckling liksom. Väckte huset och inser att gårdagens nysattacker på liten Gabbe bara var en försmak på läget för tisdagen. Febervarm, gojsiga ögon, heshosta och helt igentäppt näsa. Tanken på vab var i det läget inte sådär väldigt långt borta. Tur att jag kom upp i tid och såg till att bli nyduschad. Hihihihii……

007Make och TB for till jobbet, Gabbe pysslades om och bäddades ner i soffan och rektorskan fladdrade omkring här hemma. En oväntad lugn fm med bäddning, lite skoljobb och några samtal och däremellan lite hålla handen på pannan, lite serva med glass och bubbelvatten samt bära in ved. Maken och jag körde vaktombyte efter lunch och jag kunde gå på det planerade eftermiddagsmötet.

009Dagen idag som en stor motpol till dagen igår. Lugnt och stilla, varken matleverans/billeverans eller något trix åt någon annan. Ett otroligt positivt eftermiddagsmöte och ett mycket behagligt tempo. Enda smolken i bägaren är ju sjukstugevarningen här på Näset. Gabbe är inte aktuell för skolan imorgon, det kan jag lova redan nu och hem från jobbet kom TB som ett vrak (även han med feber, halsont och kroppsvärk). Nu är de isolerade i varsin ände av huset och maken och jag håller oss på mellanstationen. Frågan är väl egentligen bara vilka oddsen är för att vi ska klara oss ifrån eländet.

Fick idag i alla fall lite fina grejer av världens bästa svärmor och syster yster skickade med ett ljuvligt och kladdfritt läppstift hem idag. Tusen tack sötisar! Nu skaka kuddar, lämna snytpapper och servera  iskall dricka till mina boys. Sen återgår jag nog till min bok i tv-soffan.

Kram Mia

4 thoughts on “Den nya dagens möjligheter

 1. Hua, hoppas liten Gabbe snart kryar på sig!
  Tack för din omtänksamhet som alltid värmer så in i norden!!
  Är hemma nu resten av veckan då maken gav order om det.
  Måste pausa och komma igen…
  Ta hand om dig och krya på Gabbe!
  Kraaaam Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *