På ett sängbord nära mig…..

Höstlov=läslov och visst antar rektorskan den utmaningen. Egentligen måste det tillstås att den bästa av avkopplingar för mig faktiskt är just läsning. Jag älskar ord – skrivna och talade. Och jag älskar att såväl tala som att läsa. Vaknade upp efter mååånga timmars sömn och grabbade genast tag i min bok. Såååå underbar start på dagen med en stunds läsning innan uppstigning. Kärlek!

003 Jepp, jag har många godingar att sätta tänderna i. Längtar också efter några andra som är på vänt just nu. För övrigt har jag bokhyllor som fullkomligen svämmar över av böcker av olika slag samt en hel mängd magasin med lite olika fokus. Det där är ett av alla mina projekt detta höstlov. Det övergripande fokusområdet är rens och på agendan finns lite alla möjliga områden här i huset. Och i trädgården. Det där med att hitta bra trädgårdsfirmor verkar vara något av Mission Impossible. Hade tänkt mig ett uppdrag nu i höst och sedan det stora till våren, men…..Ännu lyses det med frånvaro. Skulle ni ha någon fantastisk firma på lur så snälla tipsa mig. Jag är sjukt less på trädgårdsarbete och jag verkligen HATAR björnbärssnår.  Tack TB för ett fantastiskt arbete åt din ömma mor och far idag. Du gör verkligen anspråk på en guldstjärna!

008Morgonpromenad efter morgonens lässtund och sedan bjöds det på långfrulle med blaskläsning. In till byn för lite reseshopping och sedan hem och kolla fotboll på TV. Jepp, Arsenal drog till med en 4-1vinst idag och lyckan vet nästan inga gränser. Mami drog igång delar av köksrenset (där maken får lov att ha ett finger ned i spelet, dvs kastruller och stekpannor), tvättmaskinen snurrade i vänstervarv och stryktvätten fick vad den tålde. Nu är det istället Man United på TV, i ugnen snurrar en salviakyckling och vi njuter med ett glas vin och lite snacks.

007Ikväll ska sista handen läggas vid lite packning, sängen skall renbäddas och jag tänker sjunka ner i min Le Corbusier framför brasan med min härliga bok. Sådana här helgdagar kan jag lätt vänja mig vid. Just saying…..

Kram Mia

6 thoughts on “På ett sängbord nära mig…..

  1. Läser ju också massor. Hade beställt en massa på bibblan, två kom när jag nyss börjat på en tjock bok. Dumt. Bara två veckors lånetid, får göra mitt bästa. En halv vecka har redan gått. Har inte ens börjat, allt har varit så stressigt så det har inte funnits mycket lästid…Annars är jag snabbläsare.

  2. Här ligger det också måååånga böcker på vänt, vill läsa mer än jag hinner…tänk en vecka med bara lugn och lösning just nu! Det hade behövts.
    Ha en skön lovvecka. Kram J
    Förresten jag har testat att kommentera anonymt på min blogg, och det funkar..för mig..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *