Kriminellt bra dag

Åh vänner, vänner, vänner……vilken torsdag hon har haft rektorskan. Efter några sjukt hektiska veckor blev det en riktig egodag idag. Delvis planerad eftersom klipp och sling stod på programmet, men addat några andra små godsaker så blev det en komplett egodag helt enkelt.

007Några morgontimmar på jobbet då det hanns med lite allmänt plock och några möten och sedan en skön gemensam fika. Därefter tog jag lilla riskokaren och for iväg ut på landet, genom skogen till den absolut i särklass bästa frissa jag känner.

008Sköna Helena på Carlsson´s Lantliv. Så höstigt ruskigt en torsdag som aldrig ville dagas riktigt. Regnet piskade mot taket och vinden ven i rutorna och där inne satt jag och blev alldeles förskräckligt bortskämd. Hårtvätt, hårmassage, slingor, klipp och en farlig massa tjatter a la Piff och Puff.

010Hehehehe, visst är jag väl snygg? Och nä, ni behöver inte svara alls på den där frågan. Jag ser ut som en oskön kombo av Dockan (minns ni den skräckfilmen?) och Robert Gustafsson. Nös gjorde jag också som en tok – det är något med att dra ut slingor och att köra med tandstenslasern också för den delen (som igår) som triggar igång mina nysreflexer. Nåväl, medan värmen gjorde sitt på slingorna blev jag serverad en underbar lunch, helt signerad rektorskans smak.

011Mums fillibabba! Rabarbersaft och nybakat. Hon kan hon Helena! Många goa skratt fick vi oss också till livs kan jag meddela. Alldeles särskilt då hon var nästan klar som hon sa….

012

Kanske skulle kunna göra anspråk på att vara den snyggaste profilbilden ever. Eller inte. Nåväl, jag fick ögonbrynen plockade också samt brushade – vilken förändring på hon som har kritvita annars. Jag lämnade Kättilsboda som en ny människa, for sure.

020Jättenöjd, med såväl ny friss som avkopplingen jag fått idag. For en snabbis till jobbet igen och sedan via mor och far med matleverans innan jag äntrade hemmet. Lite småplock och sedan iväg igen…….

024….ty det vankades middag hos världens bästa svärisar. Mumselimums! Det var så otroligt mysigt att få sjunka ner hos dem, äta godaste kroppisarna och bara prata en stund. Tusen tack, ni är bara bäst!

Nu har vi landat här hemma. Ingen disk, inget plock, ingenting de nada didelido zip zero. Jag ska bara skriva morgondagens handlingslista och sedan njuta framför brasan. Imorgon är det fredag, tjalalalala……

Kram Mia

 

 

 

 

2 thoughts on “Kriminellt bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *