Måndagslyx

Oj oj oj, idag har vi minsann varit effektiva på jobbet. Sovit riktigt ok inatt, vaknade med lätt feberkänning men övervägde snabbt med mig själv och tänkte att jag håller mig på bra avstånd från vuxna och barn och utför de möten jag redan bokat. Två alvedon kan verkligen göra susen när man inte är knallfalldålig och jag känner mig riktigt lyckosam med det jag åstadkommit denna måndag. Utan att för en enda gång känna mig risig, trött eller slut. Kanske bara lite extra frusen……

2016-01-03 16.57.52På hemvägen hämtade vi hem en ”fådd” byrå. Suveränt snällt med skänkegods, själv är jag mest glad över att inte behöva montera. That´s not my cup of tea so to speak. KompisVictor som först var här hade tagit med sig Gabbe hem och maken inväntade sin adept Ola med sambo Annie. Det blev en mysig prat- och fikastund vid brasan innan vi tog vid med lilla middagspreppen. Left overs till kidsen (pizza till TB och torskrygg med dillsås till Gabbe) och Yucatanbröd, Italian delis och varma nachos med sval dijondipp och het salsa till paranteserna. Varför inte lyxa till det en måndag?

Nu väntas det straxt lite Premiere Leaugefotboll för La Familia och sedan två nya alvedon för natten. Imorgon har jag en diger lista på lönesamtal, externt möte och så E-hälsokonferens innan jag har matleverans till lilla mor och far och sedan hemgång. Skam den som ger sig.

Puss o Kram på er

2 thoughts on “Måndagslyx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *