Today´s sun

Jisses, jag tror minsann jag somnade innan jag hann lägga huvudet på kudden igårkväll. Så grusig i ögonen. Och så vaknade jag imorse. Inte alls sådär abrupt pang bom vaken utan mer ett långsamt transporterande från sömn till vakenhet. Fönstret på vid gavel och ett rytmiskt trippelitroppande, pockande vindpustar och ett grådunkelt sken. Kikade försiktigt på klockan och insåg att den knappt hade nått 06, men insikten om dagen var solklar. Det är höst. På riktigt.

2016-06-15-20-45-45Så det blev en höstonsdag helt enkelt. Timmarna på jobbet springer iväg kvickt och med tre olika möten ikväll befinner jag mig nu bara på hemmaplan för en liten paus. Regnet strilar i stadig ström utanför fönstret och jag förbereder mig för lönemöte, diabetesdato och så möte med fotbollslaget.

Kram Mia

4 thoughts on “Today´s sun

    • Haft riktigt busväder några dagar, men vaknade nyss till det vackraste av solsken. Lovely! Ha en fin lördag i Götet. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *