En fredagsglutt…..

Det var länge sedan jag visade upp något favvoboende här på bloggen. Ja, för att vara helt ärlig var det faktiskt väldigt länge sedan någon av oss i familjen hemnetknarkade överhuvudtaget. Plötsligen dyker bara detta helt perfekta hus upp – läge, fasad, uteplatser, planlösning, inredning. Wow!

Koggavägen 28. Koggavägen 28 - BjurforsOh my…..Huset har verkligen alla rätta attribut för mig. Vit puts, svart/grå detaljer, två plan, stora fönsterpartier, stenläggning och takterass.

Exteriörbild. Koggavägen 28 - BjurforsOch så andra sidan. Avgränsad yta för spa, altan och olika ”rum” på altanen samt stor pool. Älsk!!!!

Hall med öppet upp mot ovanvåningen. Koggavägen 28 - BjurforsKänner man sig välkommen eller? Åh jag älskar färgerna, inredningen, golvval och fönster

Vardagsrum. Koggavägen 28 - BjurforsJetsons, vem vill inte ha sådana att luta sig tillbaka i? Och med rådande utsikt dessutom? Wow…..

Kök. Koggavägen 28 - BjurforsUrsnygg köksö. Så inbjudande att ta itu med matlagning. Och kanske njuta av ett glas vin med.

Sovrum 2 ovanvåning. Koggavägen 28 - BjurforsLjuvligt lillsovrum med snyggelisnygginredning. Jag har verkligen en crush på naturfärgade rottingmöbler.

Exteriörbild. Koggavägen 28 - BjurforsVilken underbar känsla av innegård. och så det där anexet där borta i bild.

Vardagsrum i annex. Koggavägen 28 - BjurforsVardagsrum, sovrum och badrum i anexet –  perfekt som gästbostad alt tonårsboende. Och det där golvet……jag är kär!

Allrum ovanvåning med utgång till takterrass. Koggavägen 28 - BjurforsAllrum på övre  plan med utgång till altan/terass. Med utsikt över havet. Där hade jag fullständigt bosatt mig skulle jag tro. Men inte en chans i världen att jag skulle ha matplats där uppe. Här hade jag haft öronlappsfåtöljer i brun rotting för största mysfaktor.

Helt ärligt, jag slår till. 12 milj är ju ändå ett ganska bra pris. Kan tänka mig att flytta in på dirren och behålla det mesta av interiören dessutom. Detta är såååååå jag, eller my wish mer förstås.

Exteriörbild. Koggavägen 28 - BjurforsFredag alltså här på Näset och jag är mest förundrad över att jag stått på benen denna veckans sista jobbedag. Blev verkligen knalldålig igårkväll, med något magtrassel som fullkomligen flög på mig. 4 timmar senare var det borta. Sovit som en stock förvisso, men valde att vara ytterst försiktig med mat och dryck denna förmiddag. Temadag ”Lag och rätt” på jobbet och sedan via helghandlingen innan vi tog fredag på riktigt. Lite gott altanmys med finaste svärmor och sedan blev det fredagsstäd. Ett allmänt trixande med ögongodis runt i huset och somligt får helt enkelt slutföras imorgon bitti eftersom det blev ett pitstop i städandet och sedan tog energin slut. Ljuvligt Yucatanbröd, italian delis och bakpotatisbuffé tillsammans med mustigt rött vin. Nu är jag minsann en slagen hjälte….

Sov gott folket! Kram Mia

4 thoughts on “En fredagsglutt…..

  1. Klart snyggaste huset du visat hittills, helt i min smak, även befintlig inredning, så det är väl bara att slå sönder spargrisen 😉
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *