Påfylld av härligheter

Vilken underbar sensommarhelg alla kategorier som just nu är nu. Förvisso intensiv, men bara med påfyllande aktiviteter och då gör det på något sätt ingenting alls känner jag. Tog en liten, liten sovmorgon igår och knatade sedan ut längs havet med Milou. Att låta kropp och själ långsamt vaknade till liv med ömsom ljumma skogsdofter som dito havsstänk, låta solen värma nobban lite och så se det vackraste jag vet….det är livskvalitet det.

2016-09-04 13.53.18Hem och väcka familjen, fixa lördagsfrulle som gärna intas med blaskan i högsta hugg och så bara njuta. Underbart! Maken for sedan med en av sina adepter till golfbanan, TB tog chilldag efter ett intensivt träningspass hos sin golftränare Mr Green i Helsingborg i fredags (jepp, ni läste rätt. Maken tränar alltså framgångsrikt två unga lovande golfspelare, men när det gäller sin egen son ansvarar Mr Green för upplägg och TB:s papi är med och genomför sedan med sonen. Nope, vi tror alltså INTE på att ha sin pappa/mamma som ansvarig tränare)  och Gabbe o jag for till kompisElias och hans mamma Cilla för prepp inför lördagskvällens party.

2016-09-03 12.18.35Supermysigt! Cilla och jag är föräldrarepresentanter i grabbarnas fotbollslag och tillsammans med ledarstaben hade vi bokat för föräldrahäng denna lördag. Vi tror på att skapa varma vänskapsband även oss föräldrar emellan och vi har förbaskat roligt tillsammans. I onsdags handlade vi och idag dukade vi och preppade för välkomstbål och tilltugg. Mums!

2016-09-03 14.59.41När jag kom ut ur duschen hade maken fixat en isad Campari&juice. Världsklass på den drinken! Och ja, även på maken förstås. Världsklass alltså!  Kl 16 gick startskottet hos Cilla och Göran och sedan förflöt kvällen med massor av prat och skratt, exotisk planka med en mängd vindruvor och potatissallad (hehehehe)  samt musik och lekar. ”Soffan” blev en klar hit och lockade till mycket huvudbry och massor av magknipsskratt.

2016-09-03 22.14.17Vi blev hämtade av världens bästa kids straxt vid midnatt och det innebar att vi vaknade pigga och fräscha denna söndagsmorgon. En snabbprommis med Milou, snabbfrulle och sedan stora söndagsstädet medan grabbarna drog till golfbanan. Bästa upplägget ever….

2016-09-04 12.59.30Nu doftar huset underbart och allt har hittat hem till sina platser. Stort gilla på det. Efter lite lunch till Gabbe for jag bort till Trumme lagom till hans golfträning. Sol, hav och en superskön löprunda på 58minuter längs med havet. Life is good…..

2016-09-04 13.51.40Avslutade sedan eftermiddagen på bästa sätt med en flaska isvatten och skönt soffhäng på bästa golfrestaurangen med världens finaste svärmor. Gabbe anslöt efter träningen och njöt av en glass. Världsklass på det med…..

2016-09-04 14.39.42Nu är vi nyduschade och Gabbe har hunnit få i sig ett gäng pannkakor med sylt innan fotbollsträning. Hans ömma mami skall tillsammans med Cilla förlusta sig med städ av en styck festlokal efter gårdagen under tiden. Jippie!

Maten till kvällen är dock preppad (det blir potatisklyftor cantadoubakad lax alt cajunkotletter, kall sås, vitlökssmör och en krispig melonsallad) och tvätten är under bearbetning i tvättstugan. Kvar att fixas är bara sista handen vid morgondagens föräldramötesinfo och sedan gissar jag att jag kryper i bädden med min härliga bok. Som sagt, en intensiv men ljuvlig helg! Påfylld med massor av härligheter, helt enkelt.

Kram Mia

7 thoughts on “Påfylld av härligheter

  1. Eftersom föräldrarna är så viktiga i barnens idrotter så tror jag absolut på bra sammanhållning även i föräldragruppen ??
    Fullkomligt älskar den sena värmen vi har nu, gå barbent till jobbet klockan halv sju på morgonen är ju ljuvligt! Hoppas det håller i sig ett tag!
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *