Man tager vad man haver

En ritsch ratsch fillebombomsöndag med allt från arbete i vedhögen via skoljobb, stora stryktvätten och hemmaekonomi till besök hos mor och far, byte av sängkläder hos dem samt lite stödhandling innan vi for på fotbollsträning och rektorskan rastade benen. Landade hemma vid 19.30. käkade underbart god ”himmapizza”, tog en långdusch och slocknade sedan invirad i handduken, då jag bara skulle vila ögonen på sängen innan påklädning. Så kan det gå…….

2016-08-28 08.37.45

Vaknade sedan av alarmet imorse och hade inte en susning om vilken dag det var. Döm om min förvåning när det visade sig vara måndag. Lagom trötta ögon på hela La Familia och lägg därtill att makens franska vidunder inte alls var intresserad av att starta idag, så förstår ni säkert att veckan skulle kunnat få en bättre start. Rektorskan äntrade dock skolan i precis rättan tid och just för att upptäcka att hon glömt läsglojärnen hemma. Grrrr…..

2016-08-29 13.51.07

Så, när man vill vara effektiv och utnyttja jobbtiden maximalt letar man helt frankt fram ett par lagom starka provisoriska ur utklädningslådan på jobbet och intalar sig att ”ta det man har” också kan vara en fungerande livsstil. Ursnygg!  Eller inte! Snygglajjorna lockade dock till många skratt denna skruttmåndag.

2016-08-29 13.51.54

Efter att ha rafsat en del i vedhögen. Igen. Ja, jag veeeet….det är så träligt, men 10 kubikmeter måste tas i omgångar för att denna gamla kropp ska orka. En dusch senare känner jag mig som människa igen. Dags att ta vad vi har i kylskåpet och göra det bästa av det till kvällen. BTW, fick finaste födelsedagspresenten av bästisMaria idag – vackraste hjärtat och en doftljus med übernice doft. Tack bästaste du….

2016-08-29 15.17.43

Kram Mia

6 thoughts on “Man tager vad man haver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *