Aktivitetsproblem?

No way, kan jag med gott samvete säga. Helt ärligt råder det sällan några sysselsättningsbekymmer här i Happyvardag, så ej heller i min rektorsroll, men visst…..så mycket härligare det är med soffhäng och slapp efter ett välförättat värv.

2016-08-22 09.16.10-1Skolstarten igår blev en supermysig historia. Sol och klarblå himmel, 259 sköna kids och 39 personal, tal och allsång, kramar och skratt och så Spagetti Bolognese och glass. En bättre måndag helt enkelt!

2016-08-22 17.46.33-2Annars befinner sig rektorskan alltsom oftast just här i detta utrymme now adays. På dejt med vedhögen i dagarna många – en gammal kropp orkar inte så mycket åt gången vetni och 10 kubikmeter ved är en och en annan klabbe att lyfta, bära och stapla in i ett lagom kompakt system. Tungt, smutsigt och svettigt, men också sjukt  meditativt att gå där och lulla, uppleva vedboden fyllas och låta tankarna flyga fritt.

2016-08-22 15.04.35Efter skolstarten igår var vi hos kompisLasse och tog ett ljuvligt bad. Gabbe bara älskar det, även om poolen blivit lite ofrivilligt sval. Resten av veckan sägs hålla närmare 25 grader och sol så det lär väl bli fler bad hoppas jag. Än finns det sommar att njuta! Underbart!

Kram Mia

4 thoughts on “Aktivitetsproblem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *