När man har frissan i skogen

Somliga far till stadens sus och dus för att besöka frissan, men rektorskan hon styr kosan rakt ut i skogen hon. Kanske lite udda placering av frissalong, men är man riktigt populär så kan man nog förmodligen befinna sig typ nästan precis var som helst. Sköna Helena som jag signade upp hos för lite styvt 1 1/2 år sedan är en sådan. Superduktig, supersocial och supersnygg  herself. Mitt ute i skogen på en gård huserar hon med Carlsson´s Klipperi och Lantliv. Och jag bara älskar att fara dit…..

2016-08-18 15.58.43Först några timmars intensivt jobb fram till kl 14 och lägg därtill en skön personalfotografering, så var jag redo för en stunds avkoppling. På plats var jag något i alldeles för god tid och därmed kunde jag ta mig en titt i hennes loppislada. OMG, så mycket fint. Har du stl S alt 36 typ i kläder  bör du styra kosan dit kan jag tipsa om…..

2016-08-18 15.56.45Jepp, långa, raggslitna sommarbarret är nu ett minne blott. Rakt och blankt och välklippt, men färger behövdes sannerligen inte bättras på. Jag älskar verkligen känslan av att vara ”sommarkysst” såväl i håret som på kroppen och den del av året då det sker naturligt är helt klart bäst. Vid nästa besök lär jag få ge håret lite hjälp på traven skulle jag tro…..

2016-08-18 15.56.40

Nu kväll, pratmys med finkusin Lotta och en massa hushållsbestyr som tvätt, plock, disk och middagsprepp är utfört. Efter kvällens käk väntar endast en stryktvätt coh skriva handlingslistan på mig, sedan kan jag anse torsdagen som gången. Imorgon är det fredag (om någon nu skulle ha missat det där) …..

Kram Mia

 

6 thoughts on “När man har frissan i skogen

  1. Det kvittar var frissan huserar, bara hon är bra! Jag var hos frissan i gamla byn i förrgår. Hade bokat 12, sa jag visste inte när jag slutade riktigt. Hon sa att hennes tidigare kund nog var klar halv 12, så hon lämnade det fritt där. 5 över 11 ringde jag och kollade läget. ”Ja, du kan komma nu. Så jag var typ klar när jag skulle vara där 🙂 Sånt gillar jag, då tar man vara på tiden!

  2. Snyggt! Så skönt att få klippt håret efter sommarens slitage. Jag skulle behöva klippa ur mitt lite men vill inte gå för ofta nu när de ska växa ut. Men tack vare mitt möss-jobb så kan jag stå ut ett tag till…
    Ha en skön helg. Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *