Semester – akt 2

Eller skulle jag kanske egentligen skriva akt 3? I vilket fall kan jag konstatera att sommaren anno 2016 är en uppdelad historia för familjen Happyvardag. 3 sköna, väl valda, delar. Vi startade med Florida tre veckor (som bekant) och har sedan haft två sköna veckor av hemmahäng i den blekingska skärgården. Imorse lade vi sista handen vid packningen och så lämnade vi Näset bakom oss.

2016-07-31 13.59.16-1Det kan ha varit så att jag tyckt att bilsemestrare packar som krattor. Det kan ha varit så att jag tänkt så förut. Inte nu längre……Jisses vilket stuvande innan vi fick allt på plats. En vecka på hotell, golfutrustning till 2 män, fotbollsutrustning till en 10-åring, jobbväska till en liten rektorska och så kläder, lite förtäring och tja…..

Nåväl, iväg kom vi och det blev en skön bilresa till Estocholmo. Vi stannade i Nyköping för lite käk och så checkade vi in på bästa The Winery i Solna lagom till eftermiddagssolen. Lite uppackning, häng i solen på takterassen (någon badade förstås), lite Prosecco på Icha Icha så var vi redo för AIK-match på Friends.

2016-07-31 18.23.15Alltid lika go stämning. Och givetvis kom vi i svart, med inslag av gult. Självklart! Vansinnigt avis på Gabbes pjucks. Härlig fotboll fram till 2-0 och sedan lajjades det in i slutsignalen. Affane var grymt bra, Kpozo likaså och även Eero the Hero. Och den killen har jag inte hållit speciellt högt innan, men jag är inte sämre än att jag kan erkänna när jag har fel. Numera i högform och levererar mål var och varannan match. Underbart!

Efter matchen kilade vi in på Vapiano på Mall of Scandinavia och käkade gott, drack iskallt och bara njöt av semester, akt 3. Lite handling på Kvantum och så promenix tillbaka till hotellet. Snabbt svidade vi om till badkläder och intog sedan ett ljuvligt solnedgångsbad @Rooftop. Nu har vi bäddat ner oss i våra rum (grabbarna har ett eget vägg i vägg till oss) och kollar Stensson på tv. Snart dags att natta kudde inför uppstigning 07 imorgon. Äventyret fortsätter…….

Puss o kram från rektorskan

 

4 thoughts on “Semester – akt 2

  1. Låter som ni har en lovely semester vännen!
    Njut av storstadens sus och ha det toppen!
    Imorgon kör vi dagsutflykt till Böda på Öland 🙂
    Kramar Annapanna 😉

  2. Den där packningen känner jag igen….när man packar i bilen är det inte så noga att packa rätt…det blir en väldigt ologisk och obekväm packning då tycker jag. Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *