Kärlek, sommarbröllop och packningsbonanza

Jisses, som dagarna springer iväg ibland. Att denna sista julihelg skulle bli något välfylld har vi varit väl medvetna om ett tag men att det skulle bli värsta raggarsvängen på tempot….den risken hade jag nog förträngt, måste erkännas. Tänk att det alltdi är så att det är såååå många saker som inte kan göras förrän i precis sista sekund. När precis allt annat skall göras. Puh!

2016-07-29 14.14.53Vi grejade in i det sista med diverse göromål och vips var det dags att svida om till sommarens kärleksparty på Aspan. Min älskade brorsdotter hade nämligen bestämt sig för att gå åstad och gifta sig, efter en sisådär 17 år i synd. Och ni som hänger här inne vet att jag har kämpat med en viss belsutsångest kopplat till val av bröllopsfestoutfit. Nåväl, det blev den prickiga. Och så hatten förstås. Är man gammal faster så är man ju……det gäller ju att leva upp till sitt epitet liksom.

2016-07-29 14.44.41

Det blev en sommardag/kväll att minnas. Ett bröllop som genomsyrades av ”Love is all you need”. En underbar blandning av familj, släkt och vänner och så sol, hav, skratt och massor av vin.

2016-07-29 16.07.58På min facebook och mitt instagramkonto (imbamia) hittar ni massor av underbara bilder. Om ni, precis som jag, har en crush på bröllop, sol, sommar och kärlek. Leta upp hashtaggen #mannyhelle2016 så hittar ni en del också.

2016-07-29 16.15.26-1Det blev en låååång fredag (dock icke att förväxla med långfredagen, men ändå) och timmen var såväl sen som ögonlocken mer än lovligt tung när vi äntrade hemmet på Näset. Gabbe hade hängt med världens snällaste bästisMaria, hennes man Patric och så den stora idolen Anton. Tusen tack hörrni, ni är verkligen guld värda…..

2016-07-30 13.40.52Alarmet brände av tidigt och om ögonlocken var tung inatt så kan jag meddela att det där bara skulle visa sig vara en västanvind av hur lördagsmorgonen välkomnades. Puh! Själv göra själv ha, brukar mor Anita säga….Upp och fixa för en dag på Lyckåvallen. Det blev en hastigt påkommen träningsturnering mot 05:or. Rektorskan packade för alla eventualiteter……Jag tar inga som helst risker!

Såååå nyttigt för våra grabbar att testa på tempo, fys och spel mot äldre killar från såväl närområdet som från Klaipeda. Det blev två vinster och två förluster samt en ansenlig mängd lärdomar. Och en överdos frisk luft för en gäspig rektorska. Zzzzzzz…..

2016-07-30 14.16.36Resten av dagen har ägnats åt packningsbonanza, städ och hemmatrix samt en restfest utan dess like från kyl och skafferi. Imorgon förmiddag packar vi bilen och drar mot Solna för en veckas äventyr i älskade AIKs tjänst. Någon är väldigt taggad för nya lärdomar, nya bekantskaper och skönt häng i området som vi älskar – The Winery, Friends, Skytteholm, Karlberg och Mall of Scandinavia.

På återhörande folket! Puss o Kram

2016-07-29 16.37.23-1Vackraste bruden och hennes mor. Fantastiskt fina……

 

4 thoughts on “Kärlek, sommarbröllop och packningsbonanza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *