Bryggseglats

Måndagen började lite trevande med moln, men med en skön temperatur. Vi snavade upp, tog en morgonpromenix med sköna vovvarna Milou och Elsa (ja, hon är här nu några dagar vår lilla låneprinsessa) och skickade sedan iväg TB med kompisAnton till Torkö (ett kalkstenbrott som är sjukt häftigt att bada i några mil bort).

2016-07-25 15.26.40Vi ägnade förmiddagen åt lite trix som den månatliga hemmaekonomin, sanera golv med snabeldraken, diska och handla. Några samtal ringda, lite skolarbete fixat och vips voíla så sken solen så grannt. Inte var vi sena att ge oss av genom skogen ner till bryggan Gabbe och jag. Make och TB var förstås på golfbanan för att träna med Ola och Anton – Gabbe meddelade att han idag avsåg att ta en ledig dag. Sådetså….

2016-07-25 15.23.01Galet skönt att han vuxit i nästa cykel, så att det går riktigt undan på rundan. Inte för att det är långt…..jag menar några hundra meter tröttar ju knappast ut en men….Känner en stor ynnerst av att bo i en lantlig skärgårdsmiljö. Med skog.

2016-07-25 15.29.00-2Sen låg vi där på bryggan. Utsträckta i vår fulla längd. Och jag menar, det blir ju en bit liksom. Hehehehe! Bredde ut goa badlakan, solen i nobban och vågskvalp under oss. Ett och ett annat dopp, inga alger så långt ögat kunde nå och så lite sköna hopp utifrån flotten. Vackert, rofyllt, påfyllande……

Kvällen spenderades sedan inne i stan för att reka ny TV med extra allt.TB följde med Gabbe runt på Pokémonjakt och maken och jag strosade på byn. Det händer typ nästan aldrig. Vi stannade sedan till på en mysig uteservering och käkade lite bara sådär, innan vi strosade över stan igen. Maken for bort till banan vid hemkomst för att checka lite smådetaljer och vi andra tog vovvepromenad/cykeltur. Nu är resten av veckan genomcheckad och jag tror vi har koll på läget. Imorgon stundar golfbana för alla tre grabbarna Bark och mami avser att ta en dag ledigt.

Kram Mia

8 thoughts on “Bryggseglats

 1. Härlig bryggseglats 🙂
  Hoppas nu du haft en fin ”ledig dag” idag 😉
  Här har det varit växlande så jag har fixat en del hemmavid som tvätt o mattjänst 😉
  Ha de fint!
  Kram Anna

  • Ja, den där mattjänsten den kommer man sällan ifrån – oavsett om jag är hemma eller hemma i Florida. Puh! Jag har jobbat undan lite skoljobb på morgonen och hoppas nu på ännu en dag i solen. Kram Mia

  • Skönt att använda tiden till roliga saker, oavsett om det är inomhus eller ute. Jag hoppas på ännu en sol och baddag idag, men annars har jag, for sure, att ta itu med inomhus. Kram Mia

 2. Härlig dag med både cykel, brygghäng och stadsstros. Mysigt med utekänsla och slippa laga maten själv ibland.
  Torkö…..där har man (läs jag) hängt några Gökottar 😉
  Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *