Nu rullar vi igång

Ny vecka, nya möjligheter, nytt fokus. Och gammal jetlag, hehehehe…. Nåväl, några dagar på hemmaplan så börjar det ordna upp sig, åtminstone gå på rätt håll i alla fall. Denna vecka kan man väl säga att vardagslivet gör entré igen. ja, inte vardagslivet som i läsårsvardagslivet precis, men väl som i sommarvardagslivet. Och vet ni vad, jag gillar det där bra fint också. Det är ju inte för inte som jag skriver under rubriken Happyvardag….

2016-05-21 08.26.36-1Idag rullade vi dock igång lite av vårt vanliga liv. Efter några lighthandlingar har vi idag sett till att fylla upp kyl, frys och skafferi på allsköns blandning. Underbart! Jag är aldrig så sugen på det där med matlagning och hushållsarbete som när jag varit bortrest. Det är ju galet enkelt här i vardagen liksom. Inte minst kopplat till mitt magtrassel. Nu är jag taggad på att navigera rätt igen för att må som allra bäst utan mediciner och annat krafs.

2016-07-18 10.59.16-1Idag rullade också höstsäsongen 2016 igång för Gabbe. Som han har längtat…..Icke desto mindre har hans vältränade (tanige) kropp fått lite välbehövlig vila och rektorskan predikar  ju vikten av att avhålla sig för att längta så…..Coach JW var redo för en första komigångtimme denna måndag. Och han mötte en gäspig, jetlaggad Gabbe som ändå sög in varenda stavelse, varenda rörelse, varenda övning. Gabbe sken som en sol när han satte sig i bilen efteråt och utbrast, som jag har saknat detta. Underbart!

2016-07-18 10.34.30I samma veva rullade vi igång ett embryo till något som jag tror kan bli en enorm hit – något som verkligen är att slå-två-flugor-i-en-smäll. Coach JW är påhittig han. Rektorskan körde den lugna terräng3km och sedan ett kettlebellspass (kan lugnt säga att jag är sen på det, men jisses….det där gillade jag verkligen. Påminn mig gärna imon om jag fortfarande gillar det. Träningsvärken ni vet och de där ställerna som inte aktiveras så ofta. Hehehehe). Det kändes oväntat lättsamt i kroppen i alla fall, vilket tyvärr kan vara en vilseledande manöver. Har jag viss erfarenhet av……

2016-07-18 18.01.13Efter golfträning för TB (så dedicated och fokuserad son vi har. Underbart härligt att se hans driv) och golftävling för papi for vi hem till kompisLasse för lite härligt häng vid deras pool. OMG, deras hus är verkligen to die for. Ska fråga om jag får visa upp det här på bloggen någongång. Vansinnigt stilrent men samtidigt sjukt mysigt. Gabbe älskade förstås poolen (surprised någon?) och låg i både länge och väl medan vi andra gofikade.

2016-07-18 19.31.16

Nu har vi käkat mexmat och kvällspromenerat finaste Milou. Lugnet har lägrat sig och jag tycker nog att det rycker lite i ögonlockarna här lite varstans, vilket bådar gott för natten. Jag har som mål att läsa ut min bok innan jag nattar kudden. Och BTW, shoppingen verkar också rulla. Om inte igång, så fortsätta sin rullning so to speak. Ni vet den där bikinin jag var så nöjd med på resan – den hade jag ju inte köpt i rätt storlek i alla fall. Rektorskan safear gärna och köper lite för stort. Blir inte helt toppen i vått tillstånd på en beach kan meddelas. Så jag klickade iväg en beställning under semestern och kunde hämta ut på bästa OKQ8 vid hemkomst. Såååå mycket bättre. Och….idag råkade jag bara slinka in på Kappahl för att kika på en sak (som jag ratade. Nöjd!) och hittade då en väska svår att motstå. På rea….iallafall. Clutchen är dock ett gammalt inköp från förra året (som jag visst uuuups glömt bort och hittade nu. Som det kan bli……)

Sussigull på er vänner. Sommarlov är bra fint, inte sant!

4 thoughts on “Nu rullar vi igång

 1. Sommarvardagslivet is da shit…..det är min grej denna sommar eftersom det inte verkar bli nån resa… Det funkar i alla fall om vädret är bra, men annars är det kasst om semestern ska regna och blåsa bort. Men det tror jag inte!
  Kram J

 2. Jepp, sommarlov är grejen, eller jag semester iaf :)))
  Skönt att komma tillbaka i vanorna igen med sov och så kan jag tänka mig.
  Nu är min sista tvättmaskin för dagen klar så jag ska hänga den och sen gå o sussa…
  Natti natt!
  Kraaam Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *