Den amerikanska sidan av familjen Happyvardag

Det har väl egentligen inte undgått någon att familjen Happyvardag har en crush på Florida. En long lasting sådan. Vi blev förälskade i Clearwater Beach då vi kom hit första gången 2000 och har sedan återvänt måååånga gånger till orter på Floridas västkust. Dessförinnan har vi besökt LA, San Diego, Santa Barbara, Detroit, New York, Washington och haft fantastiska semestrar där också. Vi älskar klimatet, beachen, bemötandet, shoppingen, golfen, maten, atmosfären….ja, name it.

2015-07-17 12.47.47Och hur gärna jag än ibland inbillar mig att vi skulle ta tag i utforskandet av andra ställen, så landar vi alltid i hur fantastiskt bra vi har det i just Naples. Idag firas det 4th pf July här i landet och vi hedrar naturligtvis dem genom att fira med. Ja, inte för att vi går i parader eller samlas till de stora tillställningarna, nä tack….that´s so not we. Men vi har förstås hängt på Naples Beach denna härliga måndag och där var vi inte ensamma. Så crowded idag också, något vi inte är vana vid. Dessutom har make o Putte preppat käk och fixat inför kvällen.

2016-07-04 16.56.34

Ikväll kommer vår amerikanska familj (svåger, svägerska och deras barn samt en pojkvän) över på lite BBQ här på Briarwood. Det blir rostad potatis med dito rotfrukter, grillad Entrecote och dito kyckling, pepparsås, en krispig sallad, fetaostdipp, fresh salsa, scoops och rostat pitabröd – en härlig crossover som vi säger på restaurangspråk. Inget pynt, men väl klär jag mig förstås i min amerikanska klänning i färger som matchar The star Spangled Banner. och så sjunger jag för full hals: To the Land of the free and the home of the brave….

Happy 4th of July, folket…..

7 thoughts on “Den amerikanska sidan av familjen Happyvardag

    • Ja, Florida är bara bäst. Inget är så prisvärt och härligt anser jag. Men så är jag helt såld också. Just nu tekar vi hus till nästa sommar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *