Äventyr i Orlando

Well hello, Orlando! Det har redan hunnit bli tisdag kväll och såväl måndagen som tisdagen försvann i ett hiskligt tempo. Inte för att vi stressar, det gör vi då rakt inte någonstans. Men bara för att tiden liksom glider in en timme i en annan, en aktivitet övergår i en annan och fokusförmågan verkar plötsligen har rymt sin kos. Det är bara inte klokt vad härligt det är med semester…..

2016-06-27 15.56.13

Måndagen bjöd på lång morgonpromenix, långa poolfrullen och så en skön hemmadag till efter lunch. Därefter drog vi till stranden och med den stora gula lampan tänd var vi snart lite lagom ceriseröda lite till mans och kvinns och barns so to speak.

2016-06-27 15.56.32-1

Kvällen bjöd på packning inför Orlandoäventyr och gott Italiankäk vid poolen. Och en ansenlig mängd iskall dryck. Hotellet i Orlando bokades och  betalades och därmed fick vi plötsligen ett kanonpris då vi haft is i magen med bokningen. Familjen Olofsson drog lite tidigare än oss denna tisdagsmorgon. Dels skulle de till Disney Magic Kingdom (den parken har vi besökt x antal gånger och avstår) och dels så strular makens klubbleverans så vi behövde fara förbi lokal Golfbutiken innan avfärd.

2016-06-28 09.14.09

Väl framme i Orlando checkade vi in direkt på Reunion Resort ute vid Champions Gate – ett fantastiskt ställe som vi har bott på förut. Snabb runda till lägenheter och sedan drog vi till anläggningens vattenpark. Sol och klarblå himmel, vattenrutschbanor och lady river, solstol och slush. Så underbart mysigt!

2016-06-28 14.31.40

Framåt kvällningen blev det en tur till Florida Mall. Jisses! Två år sedan sist och vi kände knappt igen oss. Wow! Lite shopping på bästa fotbollsbutiken (United World of Soccer), lite hämtkäk och så en runda till Publix för frullefrix innan vi for hem till Reunion igen. Familjen Olofsson valde att stanna på Disney till stängningsdags varför vi har käkat själva på vår terass, druckit gott, pratat massor och sedan varit vid poolen straxt nedanför lägenheten för ett gott kvällsbad. NU lär vi sjunka ner i våra sköna utomhusmöbler på terassen och bara njuta av att det är semester. Mörkret har bäddat in hela resorten och vi lider samtliga av märkbart tunga ögonlockar

Vi har det oförskämt bra…..

Kram Mia

 

4 thoughts on “Äventyr i Orlando

  1. Stackars er vad mycket ni har att göra.. ??
    Jag har tagit en vilodag ledigt imorn, det var tufft att gå igång nu efter sjukdom… Men nästa vecka har jag fyra arbetsdagar kvar innan semestern, och det ska bli så skönt!
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *