A night on the beach

Söndagen startade extremt tidigt med ett samtal från Sweden. Till Gabbe! Innan jag hittade hans telefon, kunde prata några meningar med kompisAxel och vips var jag klarvaken (kl 03.50) Puh! Somnade om till sist och väcktes sedan av en morgonpigg Linda som ville inviga sina nya pjucks.

2016-06-26 07.52.02Superskönt. Efteråt. Förvisso mysigt under tiden med egentid för mammorna, men galet svettigt och därtill lite sega ben på rektorskan. Nåväl, 43 minuter luftades såväl ben som dojjor och det måste man naturligtvis vara nöjd över.

2016-06-26 16.03.03Dagen bjöd sedan på superskönt hemmahäng hela fm med massor av sol, bad och läsning. Straxt efter lunch for vi till Coastland Center för lite Foodcourtlunch och det satt som ett spjut. Alltså idén med att alla kan välja vad de är sugna på och man kan sitta på ett och samma ställe och intaga detta – det är fasen briljant. Särskilt med 8 olika viljor! Väl hemma öppnade sig värsta ovädret och det blev därmed läsning och prat i massor. Underbart!

2016-06-26 19.10.35Vi hade planerat för en kväll ute på Fort Myers Beach men valde helt enkelt att avstå pga vädret. Istället for vi för lite Aussikäk på Outback och det skulle via sig var en riktigt god idé. Vi inledde med en Blomning Onion med god dipp och fortsatte sedan med ett riktigt flaggspel av rätter till gänget. Själv tog rektorskan en Ahai Tuna med Asiansalad och Fire Cracker Sauce. Mumselimums….

2016-06-26 19.36.24Lagom till intagen föda nått en bit på vägen sprack det upp och kvällssolen bäddade in tillvaron i ett varmgult sken. Vi bestämde oss snabbt för att fara ner till beachen för lite solnedgångsbad.

2016-06-26 20.24.53-1Och vilken kväll vi fick! Tokvarmt i vattnet – typ badkarsbad – och så en hotfull himmel bakom oss och en vacker solnedgång i horisonten. Wow….

2016-06-26 20.33.34Glada barn och avslappnade paranteser! Så många sinnen påfyllda denna afton. Igen! Nu är vi nyss hemkomna. Mörkret sänker sig väldigt snabbt och vips släcker någon lampan och mörkt it is. Alla lite mosiga här ikväll och det lär bli tidig nattning. Gissa om jag ska dubbelkolla att alla telefoner och annat är på ljudlöst…..

Kram Mia

6 thoughts on “A night on the beach

 1. Så vackra bilder på himlen! Äter gott gör ni också 😉
  Här hemma har vi också oerhört varmt, helgen var helt otrolig! Hoppas det är lite svalt på jobbet 😉

 2. Din tonfiskrätt lockar fram snålvattnet hos mig. Lika gott som jag tycker det är med färsk lättstekt/grillad tonfisk lika otäckt tycker jag det är med konserverad tonfisk på burk, såväl i vatten som i olja.
  Kram

 3. Jag har smakat tonfisk en gång (burk räknar jag inte)… Och det var inte min grej. Trodde först att de hade gjort fel på restaurangen, visste inte att det skulle vara så rått…Hua, läskigt! Fick meddelande från dottern i går som fullkomligt vräker i sig musslor i Frankrike, hon har vägrat smaka det ens här hemma..så man ska aldrig säga aldrig!
  Kram J

  • Åh jag älskar tonfisk. I alla former. Särskilt sashimi styled. Härligt att hon flyttar sina matgränser. Mums….Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *