Mixmash

Det bästa med Florida alla kategorier är mixen, blandningen, helhetsupplevelsen. Ni vet den där känslan av att att det verkligen finns något för alla parter, alla situationer, alla smaker och alla eventualiteter. Alltid! Jag älskar idén om att få ut mesta möjliga ur en semester genom att ha det breda spektrat helt enkelt! Mångkulturellt, på något härligt vis.

2016-06-25 06.54.46-1Startade lördagen på bästa sätt med en tidig morgonpromenad här på Briarwood och sedan en iskall dusch. Lovely! Därefter njöt vi härlig frulle @poolside både länge och väl. Efter lite allmänt hushållstrix hoppade vi i badkläder, tog med oss bok och solglajjor och lade oss tillrätta i solstolarna i vår lanai.

2016-06-24 07.03.50-1Somliga i familjen gled hellre iväg till Golfsmith och några andra hade bosatt sig i poolen. Något för alla parter helt enkelt. Hem några timmar senare kom lyckliga pojkar x3 och på hemmaplan var 5 andra lyckliga sol- och baddyrkare. Lite snabb hemmalunch – frasstekta mackor med Publixkyckling alt grillad Entrecote och sedan var vi redo för beachen.

2016-06-25 15.59.32Underbara timmar med sol och ljumma bad – vad sägs om 32 grader i vattnet, Prokadima, sandbygge, gupp i vågorna och så gräva fossingarna i sanden! Lite lätt rosa (trots faktor 30 och 50 och endast 2h på beachen) for vi hem för poolstoj, dusch och iordningfix. Kvällens middag blev det efterlängtat besök på bästa Five Guy´s. Vi bara älskar deras burgare och snabbt går det också. Liiite skillnad mot snabbmatsställena på andra ställen, typ hemma.

2016-06-26 07.48.31Efter välfyllda magar styrde vi kosan mot Miromar Outlet för lite lightshopping. Det gäller ju att visa runt Olofssons så här i början så att de har möjlighet att styra sin egen semester så småningom. Vill ju inte att de ska känna att vi bestämmer allt, liksom. Nåväl, de blev precis lika lyckliga över affärsutbudet och det som fanns i dem som vi är. Shoppingen lät inte vänta på sig någonstans om man säger så. Själv fyndade rektorskan shorts (och jag vet, jag skulle inte köpa fler par men marinblå kommer alltid väl till pass), en typ av kjol som jag varit sjukt avis på bästisMaria om och så två par pjucks. Och nä, en kvinna kan inte få för många par skor, så det behöver ni inte bemöda er med att kommentera. Mer skor åt folket. Basta!

2016-06-25 22.05.31-1Kvällen avslutades sedan med lite dryckesshopping och sedan hem till detta. Hela gänget församlat i pool och bubbeldito, lite gott i glasen och så massor av prat och skratt. Samtliga nöjda och glada över dagens härliga blandningen. TB har beställt nya golfklubbor, maken och Gabbe likaså – Pontus och Nemo har redan köpt och fått sina. Shopping till oss andra i form av kläder och skor. Vilken helt underbar start på denna semester.

Nu är det tidig söndagsmorgon här på Briarwood. Dagens runda är avklarad och en orörd dag ligger framför oss. På återhörande vänner…..

Kram

 

8 thoughts on “Mixmash

  1. Underbart, alla skor verkar passa till alla kläder och den fina blusen ser ut att passa kanon till spetskjolen. Är priserna lika underbara?
    Kram

    • Tack, vad härligt att du tänker som jag. Jajemensan – två par skor, ett par shorts, tre linnen till Gabbe för 600kr samt en kjol för 250 kr. Helt ok tycker jag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *