Sjunger oplaneringens lov

En sådan där dag ni vet….En dag då ledigheten nästan anfaller en och där the hang over från ett helt läsår fortfarande har en i sitt grepp. En dag då man plötsligen har all tid  i världen och förmågan av planera flydde sin kos i samma stund som man sa Glad Sommar och drog från jobbet. En dag då man fladdrar från det ena till det andra, egentligen bara för att man kan, men ändå känner sig fullständigt vilsekommen i tillvaron. En sån dag…mina vänner, precis en sådan där dag idag…..

2015-05-14 10.28.20Solen lyste verkligen med sin frånvaro och dagen startade med ett tandläkarbesök för rektorskan. Tja, tandläkare och tandläkare men väl världens bästa tandhygenist Annica rengjorde och checkade bissen på mig. Sedan mitt tandhaveri för snart 2 år sedan och den efetrföljande dyra historien med två välutbyggda hängbrosystem i käften så är jag extremt försiktig. En gång i kvartalet lägger jag mig frivilligt i stolen och blir genomkollad, rengjord deluxe och så preppad för några månader framöver. Idag var det relativt smärtfritt – min mun har läkt fint och hjärnans minnesspår börjar blekna, något jag är evigt tacksam för. Ett besök hos lilla mamsen stod sedan på programmet och hem kom jag lagom till lunchdags (fast eftersom jag missat frullen fick det bli något mellanting som serverades. Ja, ni gissade förstås rätt. Pannkakor, aber natürlich. Min favvorätt alla kategorier, så även Gabbes).

2015-07-10 17.24.29TB och Gabbe chillade här hemma, kompisFredde dök upp till TB och maken tog med oss andra på en stadstur med diverse ärenden. Hem kom vi lagom till fotbollen och låt mig nöja mig med att säga att resultatet i sig inte förvånade ett jorta. Men jag skall tillkännage att det var något annorlunda inställning idag (trots att den största förändringen var att Hamrén hade slängt kavajen coh coachade i väst). Rektorskan råkade också hamna i en högst oplanerad utrensnings/städturné i badrumsskåpen, lagom till packning av omplåstringsgrejor och medikamente stod på programmet. Är man klok eller? Dock var det mer makes sense över dte tilltaget än tilltaget att matcha Källström, gå för 0-0 och plocka ut Guidetti.

2015-11-09 17.11.13Sen preppades det käk – oxfilé med rödvinssås, klyftpotatis och ett glas vin (eller två). Massa prat och skratt, bland annat önskade vi fritt vem som skulle vara bäst som ny förbundskapten. Ingen sa Hamrén förstås, men inte heller nämnde någon Janne Andersson BTW. TB ansåg en utländsk tränare som jag glömt namnet på, Gabbe tyckte Rickard Norling, moi valde Alm (what a surprise) och maken (som är extremt ödmjuk) nämnde sitt eget namn. Hehehehe, men varför inte. Det går hyfsat i  hans nuvarande breda ledarskapsspektra kan jag meddela (#proudwifie) så why not…..

2016-05-26 20.13.14Nu packas det för fullt här. Maken drar till Jena i Skåneland imorgon tillsammans med LarsJohan och TB drar till Helsingborg för elitseriespel med juniorlaget över helgen. Gabbe och jag packar för lite äventyr i närmiljö – en heldagscup imorgon och en poolspelssöndag på det. Jag hoppas innerligt att dagens regnoväder ska ha dragit undan till dess…..

Kram Mia

4 thoughts on “Sjunger oplaneringens lov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *