Nu tar jag ledigt!

Minsann och dar och dra på trissor, men nu jäsingens avser rektorskan att ta ledigt till tisdag morgon. Inte för att ledigt i sig är det mest naturliga i min värld och jag har förvisso en klar tendens att fylla tiden ändå, men men…..

2016-06-04 06.19.49Träningslägret med bästa RAIF06 och ledare drog igång igår kl 17 och maken och rektorskan agerade lägerledare. Ett ypperligt passande uppdrag minsann! Medan Pärlan, Anders, Crille och Koffa tog hand om fotbollsbiten och kidsen, ansvarade vi för inkvartering, matutfodran och logistiken kring allt.

2016-06-03 19.36.50-1Goa grabbar i laget och 23 av dem på plats från fredag kvällning till lördag eftermiddag. Träningar, fri tid till socialisering, middag, frulle, lunch och fika och så en härlig match mot föräldralaget.

2016-06-04 13.06.14Här ses den kvinnliga fägringen av föräldralaget. Taggade, förstås! Somliga ville gärna spela mer, jag tänkte att jag ska påminna om det imorgon straxt efter uppstigning. Rektorskan själv är något stiff i ena baksidan lår. Avd:närhuvudetvillmeränkroppenmäktarmed

2016-06-04 07.21.52Killen på bild, dvs Gabbe, har sovit borta för första gången i sitt liv och det gick som en självklarhet liksom. Det är extremt tydligt att när han är redo, då jäklar är han redo big time. Impad mami, helt klart! Dessutom är hon väldigt impad av tränarnas engagemang, upplägg och närvaro tillsammans med grabbarna, samt grabbarnas sätt att ta vara på värdefull tillsammanstid. Såååå mysigt vi har haft. Det är en ynnerst att kunna få hänga med dem sådär…..

2016-06-04 16.30.04Nu avser jag alltså att checka ut och ta helg. En evinnerlig tur att helgen denna vecka stoltserar med en extra dag minsann. Imorgon har vi ingenting, de nada, didelido zip zero inbokat och det känns som en välsignelse minsann. Dessa två godingar fick maken och jag som tack för lägerlederiet och medan den ena åkte in på kylning, är jag sjukt sugen på att öppna den andra. Gårdagen blev ju vit med tanke på eventuella chaufförsuppdrag så idag ska jag unna mig ett glas vin.

Lagom till hemkomsten mulnade det på och det har tom kommit en väldigt liten, men ändå en regnskur här hemma. Det är betänkligt mycket svalare i luften och vet ni vad….det är helt ok. Har precis långduschat, tvättat och inpackat hår och nu glidit i myskostymen. Ledigt, it is…..

Kram Mia

 

3 thoughts on “Nu tar jag ledigt!

  1. Så många läger som vi har varit med i på simningen (och mannen med fotbollen) och så mycket roligt det har varit. Vi har haft precis lika kul som barnen, och de pratar fortfarande om det och att det faktiskt var kul att vi har varit med och varit så engagerade. Så visst var det till glädje både då och nu! Plus att man lärde känna kompisarna så väl, och kompisarna lärde känna oss. Det känner man att man har nytta av i dag. Stora dottern umgås ju med dom fortfarande och det är så trevligt både när de är här och man vet var hon är med dom.
    Tjejen i vitt bredvid dig är skiiitsnygg i håret, det är nåt ditåt jag har mitt delmål nu på utväxten ?
    Kram J

    • Vad skoj att du tycker det – det ska jag hälsa henne. Ja, jag älskar att hänga med grabbarna och deras kompisar. Man får passa på så länge man får. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *