Back to basic

Det går fort nu mina vänner. Nästan så att det känns som om de där timmarna, minuterna och sekunderna har fått fnatt minsann. Dagarna älgar på i sällan skådat tempo och rektorskan har av någon, ännu outgrundlig, anledning dessutom lyckats pricka in en salig massa prylar att göra dessutom. Nåja, jag är inte sämre än att jag kan tämja planeringsgeneralen och det där kontrollfreaket som bor inom mig och därmed bara andas från långt nere i magen, ta en sak i sänder och gilla läget. Förstås! Rätt nöjd med det kan jag meddela…..

2016-05-24 17.00.28Tisdagen bjöd på ett underbart PT-pass för Gabbe med Coach JW och mami passade på att lufta benen där ute på friluftsområdet. 6.5 km och varje steg var väldigt mödosamt vill jag påstå. Pust…icke desto mindre, I did it. Framförallt vågade jag mig på det långa spåret (som är såååå mycket trevligare) och hittade tillbaka. Nästan värt en guldmedalj i sig….

2016-05-24 17.01.04Onsdagen bjöd på denna terminens största nostalgitripp vill jag lova. Här hemma på vår golfklubb hålls en stor Nordea Tour tävling denna vecka och rektorskan nappade direkt på förfrågan att agera servitris under onsdagens stora event. Det blev en snabb morgon som rektor mellan 8 och 9.30 för att sedan vara lunchservitris mellan 9.50 och 14.50. Hem och snabbduscha, in till jobbet på betygskonferens mellan 15.30 och 17 för att sedan avsluta dagen som servitris mellan 17.20 och 23. Underbart härlig dag i idel solsken, varma temperaturer, suveränt evenemang, glädjefyllda människor (120 gäster) och fina möten. Jag fick en av de allra största flashbacks ever och jag kan ibland längta så galet mycket efter hotell- och restauranglivet. Tusen Tack Paula, Blomman, Jenny, Giovanni, Christine, Linn, mfl för att jag fick joina ert team. Det var verkligen back to the basics i mitt liv.

Måste bara dela den fina bilden av Team Svettpärlan. BästisMarias man Patric, deras dotter Ebba och så vår fine TB samt den danske Pron Benjamin Poke. Laget kom på en mycket hedrande 5:e plats av 28 lag. TB (som har högst handikapp i bollen) fick inleda med en birdie och ett par. Såååå stolt över dem…..

Behöver väl knappast säga att jag somnade ovaggad. Och med ett leende på läpparna. När man lägger sig och det känns som om benen fortsätter gå, då vet man for sure att man har tassat omkring tillräckligt, 28.964 steg är respekt för en kontorsråtta som rektorskan.

2016-05-26 18.13.47Intensiv torsdag på jobbet då man bara varit sporadiskt närvarande dagen innan och en betänkligt tyngdkänsla i överkroppen (man är ju inte brottarStina precis, även om jag ser ut så) fyllde dagen. Hem på mellanlandning med Gabbe och två klasskompisar och redan kl 17 for vi vidare. För kompiskalas för Gabbe. Om ni undrar vem sjutton som har planerat in denna veckas schema, så kan ni vara lugna för att det undrar minsann även jag. Puh! Lasergame, pizzabuffé, leklandet (fotboll. kull, Tjuv o polis, Bobby Cars race), fika, presentöppning, mer lek och så gottepåse. Tusen Tack kus Lotta för gott samarbete och underbart sällskap. Du är guld värd…..

2016-05-26 18.09.28Nu har vi landat hemma. Allt är uppackat, en maskin tvätt i snurr och morgondagens väskor är preppade. Rektorskan med familj är helt vimmelkantiga. Imorgon kan det vara årets mest efterlängtade fredag so far. Min plan är att sänka tempot under helgen….om ni undrar alltså.

2016-05-26 20.13.14Puss o kram o natti natti önskar rektorskan

 

 

6 thoughts on “Back to basic

 1. Ja, det rusar fram!!
  Å jag antar att ni snart har skolavslutning. Min fialotta går ju till den 17 juni, men vi har ju examnescermonier på jobbet nästa vecka. ska bli så kul!
  Ta det fina och ha en skön helg nu!
  Kramar Anna

  • Yup, nu går det undan minsann. Vi har avslutning redan den 9/6 och det är massor av skoj som ska hända innan dess. Kram coh hoppas du får en toppenhelg i bloggandets tecken. Kram Mia

  • Jajamensan, minst sagt men många saker var självvalda och enormt påfyllande. Har en ganska lugn helg och sedan en full-rulle-vecka till framför mig. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *