Preparing for weekend

Efter en lillördag full av magtrassel vaknade jag med ny energi denna torsdag. Så härligt! Rektorskan har nämligen varit sjötrött tidigare dagar denna vecka och det enda jag har kunnat tänka på är längtan efter att få vila. Tyvärr verkar detta tillstånd ha vandrat vidare inom familjen so to speak…..

2016-05-18 19.57.07Efter avverkat jobb idag hade jag dessutom energi kvar och med tanke på helgens digra schema kan jag inte vara annat än nöjd. Maken och TB for till golfbanan och Gabbe kröp ner i sängen. Själv tog jag itu med lite prepp inför helgen, ni vet sådant som man gärna vill ha gjort och som får en att må så mycket bättre. Första uppdraget var att klippa gräset och fixa till lite i trädgården. Jättemysigt! Extra härligt eftersom solen verkar ha hittat tillbaka hit (dock inte lika varmt, men ändå helt ok). Därefter ut med mattor och plädar på vädring, dammsuga golvet, sortera tvätt och dra igång maskiner hit och dit. Dukning av bord, prepp av kvällens käk och så skriva handlingslista inför helghandlingen. Underbart!

2016-05-19 07.22.44Jag bara älskar känslan av att färda inför helgen. Fredagen är en skön dag, ganska kort i jobbhänseende och så en helghandling på det innan hemfärd. Morgondagens träning flyttades dock fram eftersom magtrasslet verkar ha flyttat vidare till the young one. 3 av 4 i familjen skall imorgonkväll på personalfest så vi hoppas att vi ska vara friska. Vi ska nämligen fira av läsåret och avtacka en av våra trotjänare – och eftersom våra Svettpärlefester alltid brukar vara awesome så förväntar jag mig ingenting annat.

Nu har vi käkat och TB har kommit hem efter ännu en toppenrunda golf. Helt otroligt härligt med tanke på förra årets korsbandsskada och avslut av fotbollskarriär. I augusti återupptog han golfen efter 7 års uppehåll. Han startade i augusti på hcp 36 och har idag 10.3, men precis som precis alla andra golfspelare som jag känner så sitter han ju inte nöjd där. Årets första mål är singelhcp och det är ju inte sådär våldsamt långt borta nu, sen gissar jag att det finns andra mål också. Proud parents, for sure…..

Nu fortsätta tvätteriverksamheten, lite skolskrivjobb och sedan natta kudde. Kram Mia

 

2 thoughts on “Preparing for weekend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *