Lätt uppförslut

Dagen startade egentligen på absolut bästa sätt, eller vad sägs om att vakna innan klockan ringer OCH vara allt annat än sjötrött, hinna möta solen på morgonpromenixen och så komma iväg i bra tid. Underbart!

Och innan jag visste ordet av var uppförsbacken påbörjad. Somliga dagar kan bara gå till historien som enormt annoying. Små, små petitesser som under normala betingelser och enstaka företeelser inte direkt är humörsavgörande MEN som när de klumpa ihop sig och gör anspråk på mer tid och energi än vad som i teorin är estimerat, tenderar plötsligt att bli komplett omöjliga att hantera på ett neutralt och avdramatiserat sätt. Det vore synd att säga att rektorskan har haft flyt i tillvaron idag….helt ärligt vore det direkt synd och skam att påstå det.

2016-04-22 12.50.47-1

Fredagsklädd var jag förstås på jobbet. Snofsade till mig med pennkjol och lackiga klackaskor – dresscode black. Of course! Jobbade klart, helghandlade, hem och packa upp, snabbvisist av finaste svärmor, matleverans till mor och far samt diverse hjälpövningar där och så hem 16.30. Hade siktat in mig på en ledig fredagseftermiddag, men se det blev det då rakt inte. Icke desto mindre är jag hemma nu och har rastat snabeldraken, vikt tvätt och sorterat ny. Unnar mig en stund i Lassesoffan innan jag tar itu med middagspreppen. Ikväll blir det en hot basil wok med sval dipp, varma nachos och lite fredagsbubbel. Och det vete sjutton om jag är värd det egentligen, men behöver det, det är då ett som är säkert så….

Så efter uppförsbacken tänker jag släppa på gasen och rulla lätt utför i nedförslutet. Helg it is. Have a good one folket!

Kram Mia

 

2 thoughts on “Lätt uppförslut

    • Det tycker jag absolut! Jag har köpt flera stycken – man får superfin siluett i det. Tycker jag då…..Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *