En påminnelse från cyberrymden

Igår bjöds vi underbara 16 grader, vindstilla och sol här i den blekingska skärgården. Känslan som direkt tar över min kropp och själ då det lightar upp i tillvaron är bara så enormt angenäm. Vi öppnade upp altandörrarna på vid gavel, intog em-fika på altanen och kunde njuta kvällspromenad utan mössa och vantar. Mentalt påbörjas också resan från tröttsamma vintergarderoben mot den härliga sommarditon (som förvisso består av nästan identiska färger, men ändå. Dresscode black gäller året om. Och den marina stilen är mitt signum så…).Själva årstidsskiftet är ju redan genomfört, men somliga kläder ligger mer på vänt an andra so to speak…..

2015-08-19 14.35.26

Efter att ha varit stående på ett ben några dagar och velat kring kläderna, hoppade jag idag över skaklarna och gick bananas i garderoben. Gled ner i ett par marinblå tighta slacks, blus och tunnkofta samt ett par älskade ballerinor som fått komma fram i vårljuset. Utan strumpor i. Hu kallt var bara förnamnet denna torsdagsmorgon på väg till jobbet, men mellantiden förbjöd mig liksom annat än att fortsätta färden framåt. Och om temperaturen var en chock i sig, var det ingenting mot upptäckten sädär lagom till efterlunchenfikan  i personalfåtöljen kan jag låta meddela.

2016-04-21 12.19.56

Mailet som straxt före lunch landade i min mailbox skulle visa sig vara sänt till helt rätt person. Ty då jag vid en snabb anblick mot mina ballerinaklädda små fossingar upptäcker det där sticksiga svarta som sticker ut mellan tighta slacksen och skorna, hamnade jag nästan i ett chocktillstånd. Holy Christ! Note to self: Måste ta hit en elektriker och ordna till belysningen i huset så att detta icke upprepar sig. Det må vara hänt att jag är grymt fokuserad på mornarna, men att inte planera sin outfit bättre än såhär är oförlåtligt. Jag verkligen avskyr kroppsbehåring (särskitl de där fruktansvärt avtändande tofsarna på stortårna. Hua, urgh……).

2015-07-08 15.06.44

Efter en mycket produktiv arbetsdag på jobbet har jag därmed ägnat torsdagseftermiddagen åt att göra mig kvitt vinterpälsen. Puh! Imorgon, imorgon kommer jag definitivt därför att välkomna våren iförd fredagskjol och utan äckliga tofsar. Just saying….För övrigt längtar jag hit! Eller dit! Till ”vår” fantastiska strand i Naples, Florida. Alldeles särskilt nu när bästisMaria befinner sig i Kalifornien på semester och ser ut att ha det sjukt fint. eller vad sägs om detta:

Ja, alltså golfen struntar jag ju blankt i, men solen, kläderna  och solbrännan. Säkert tofsfritt också! Inte så lite avis, meddelas endast på detta vis av en grön rektorska. Som sagt, när vädret är på väg hit så är jag i alla fall redo. Bara så att ni vet….

Fredag imorgon, bra fint det. Kramen Mia

8 thoughts on “En påminnelse från cyberrymden

 1. Ha ha ha, gillar inte heller kroppsbehåring 😉
  Rakar benen året om jag 😉
  Å så skönt med helg känner jag nu! En lite kortare dag imorgon och sen är det en skön helg utan något inplanerat. Bara längtar efter att fixa och dona hemma :))
  Ha en fin kväll, nu ska jag landa i soffan!
  Kraaam Anna

  • Ja jag rakar också året om, men den kallare delen av året är det ju lättare att glömma den där för en stund. Som i detta fall. Det var liksom flätläge på längden kändes det som. Hua….Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *